Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Μεγάλη λαϊκή συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Θήβας, του Αυτοδιοικητικού Ριζοσπαστικού Κινήματος με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιάννη Κόρδατζη.

                                         
    ΜΗΝΥΜΑ ΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ
Σε μια μεγάλη λαϊκή συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Θήβας, ο Γιάννης Κόρδατζης έδωσε το μήνυμα της νίκης και της ανατροπής στις εκλογές της 18ης Μαΐου.
Το μεγάλο πλήθος, η αγωνιστική διάθεση και η βούληση για αλλαγή πορείας ήταν τα χαρακτηριστικά της συγκέντρωσης του Αυτοδιοικητικού Ριζοσπαστικού Κινήματος Θήβας.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Κόρδατζης τόνισε την κατάσταση της εγκατάλειψης και της κοινωνικής καταστροφής που έχουν δημιουργήσει στο Δήμο Θηβαίων η πολιτική των μνημονίων, του Καλλικράτη και της απερχόμενης δημοτικής αρχής. Σημείωσε ότι υπάρχει άλλος δρόμος. Ο δρόμος του αγώνα, της διεκδίκησης της επιβίωσης και ανάπτυξης της τοπικής κοινωνίας με δημοκρατική και ουσιαστική συμμετοχή του λαού.
Κάλεσε τους πολίτες του Δήμου Θηβαίων να συμμετάσχουν στην συλλογική προσπάθεια για την αναγέννηση του Δήμου και της Κοινωνίας. Να σταματήσει η υποβάθμιση της ζωής μας και να προχωρήσουμε σε ένα σχέδιο κοινωνικής ανασυγκρότησης και ανάπτυξης με σχεδιασμό, δημοκρατία, κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη με σεβασμό στο περιβάλλον και στην ανθρώπινη ζωή, με συμμετοχικές διαδικασίες, σε αντίθεση με αυτούς που προωθούν την καταστροφή της κοινωνίας για το κέρδος τους.
Υπάρχει λύση. Η μαγική και δυναμική υποστήριξη του Αυτοδιοικητικού Ριζοσπαστικού Κινήματος Θήβας με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιάννη Κόρδατζη.

Βίντεο από το Viotiashop








Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο