Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Η Κεντρική Ομιλία του Σταμάτη Χαλβατζή

Πραγματοποιήθηκε χθες 15/5 η ομιλία του υποψήφιου δήμαρχου Θήβας, Σταμάτη Χαλβατζή. Φωτογραφικό υλικό θα βρείτε εδώ 
Σε μια εκπληκτική βραδιά, από κόσμο και παλμό, εξελίχθηκε η κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Σταμάτη Χαλβατζή και του συνδυασμού «Δήμος Θηβαίων-Ώρα Ευθύνης» την Πέμπτη 15 Μαΐου στην κεντρική πλατεία της Θήβας.
Η ανταπόκριση των δημοτών αλλά και φίλων υποστηρικτών της πρότασης του συνδυασμού «Δήμος Θηβαίων-Ώρα Ευθύνης» ξεπέρασε κάθε προσδοκία.
Η προχθεσινή μεγαλειώδης συγκέντρωση έδειξε ότι στις 18η του Μάη είναι οι συμπολίτες μας, που θα δώσουν τη νίκη στο συνδυασμό «Δήμος Θηβαίων-Ώρα Ευθύνης» και εντολή στο Σταμάτη Χαλβατζή να ανατρέψει την μιζέρια και να οδηγήσει τον ιστορικό μας Δήμο σε τροχιά ανάπτυξης. Για ένα Δήμο που θα έχει ως προτεραιότητες : τις δημόσιες κοινωνικές δομές, την εξυπηρέτηση του πολίτη, τη λαϊκή συμμετοχή, την αλληλεγγύη, την υπεράσπιση των συμφερόντων των εργαζομένων, των νέων, των λιγότερο ευνοημένων συνανθρώπων μας, τη λογοδοσία και τον άμεσο έλεγχο από τους δημότες.
Από τις 19 του Μάη ο πολιτισμός και ο τουρισμός θα ξαναμπούν στην ατζέντα διεκδικήσεων για να δώσουμε στον Δήμο μας την αίγλη που δικαιούται και που κατέχει παγκοσμίως λόγω της ιστορίας του.
Ο Σταμάτης Χαλβατζής ανέλυσε το φιλόδοξο και υλοποιήσιμο πρόγραμμά του, έβαλε τους στόχους και τις προτεραιότητες, δεσμεύθηκε ότι θα διεκδικήσει με πάθος τα δικαιώματα των πολιτών του Δήμου μας, τον πλούτο της περιοχής μας και θα επανασχεδιάσει για τη βελτίωση της καθημερινότητας όλα αυτά που μας δυσκολεύουν σήμερα.
Τόλμησε να δώσει απαντήσεις σε όλα με ένα λόγο βγαλμένο από την ψυχή του τονίζοντας :«Έχουμε την εμπειρία, έχουμε τις γνώσεις , έχουμε νέο ανθρώπινο δυναμικό από συμπολίτες μας που είναι έτοιμοι και έχουν σηκώσει μανίκια προκειμένου να προσφέρουν στο τόπο που ζουν και αγαπούν, ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας».
Τόνισε : «Οι επιστημονικοί συνεργάτες μου θα είναι άνθρωποι με γνώσεις και εξειδικευμένη κατάρτιση που θα συνεισφέρουν στη μείωση της ανεργίας, στον επανασχεδιασμό του Δήμου και της σημερινής απογοητευτικής του εικόνας και όχι φίλοι μου».
Η διεκδίκηση της λειτουργίας του Μουσείου όσο το δυνατόν συντομότερα και η σωστή επαναλειτουργία του Νοσοκομείου της Θήβας, θα είναι από τις πρώτες προτεραιότητες από την επομένη της ανάληψης της ευθύνης από την δική μας Δημοτική Αρχή.
Ζήτησε από τους δημότες του Δήμου Θηβαίων να του δώσουν καθαρή εντολή από την πρώτη Κυριακή και να είναι σίγουροι ότι δεν θα τους διαψεύσει.

Το Γραφείο Τύπου





Viotiashop

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο