Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Επίσκεψη Υποψηφίου Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη στη Θήβα και ανοιχτός διάλογος με τους πολίτες σε Άμφισσα και Ιτέα

Τη Θήβα επισκέφθηκε το πρωί της Τετάρτης 14 Μαΐου, ο Κώστας Μπακογιάννης, όπου συνοδευόμενος από την υποψήφια Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας, Φανή Παπαθωμά βρέθηκε στο κέντρο της πόλης και συνομίλησε με πολίτες, καταστηματάρχες, εργαζόμενους και νέους της περιοχής. Η υποδοχή που του επιφυλάχθηκε ήταν πολύ θερμή, με τους πολίτες να δηλώνουν ξεκάθαρα τη στήριξή τους στο συνδυασμό «Αλλάζουμε. Στην Καρδιά της Ελλάδας».  


Το μεσημέρι, συνέχισε με τη Φωκίδα, όπου έπειτα από μία σύντομη επίσκεψη στο Γαλαξίδι, βρέθηκε σε μια ακόμα άκρως ενδιαφέρουσα ανοιχτή συζήτηση με πολίτες και φορείς στην Ιτέα. Εκεί συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν τα έργα και την ανάπτυξη της περιοχής, ενώ ο Κώστας Μπακογιάννης τόνισε για ακόμη μία φορά τον διεκδικητικό και παρεμβατικό ρόλο που οφείλει να έχει η Περιφέρεια, η οποία σταδιακά εμπεδώνεται ως θεσμός στη συνείδηση του κόσμου.

Κλείνοντας τη χθεσινή ημέρα, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αλλάζουμε. Στην Καρδιά της Ελλάδας» πραγματοποίησε μία ακόμη ανοιχτή συζήτηση, αυτή τη φορά στην πρωτεύουσα της Φωκίδας, στην Άμφισσα, κάνοντας πράξη την αρχή της συμμετοχικότητας και τον συνεχή διάλογο με την κοινωνία που προτάσσει από την αρχή αυτής της προσπάθειας.

«Η Στερεά αποτελεί μικρογραφία της Ελλάδας με μοναδικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα και κρυμμένους θησαυρούς», τόνισε χαρακτηριστικά. Ενώ συμμεριζόμενος την αγωνία των κατοίκων των μικρότερων Περιφερειακών Ενοτήτων, σημείωσε: «Οι μικροί νομοί θα τύχουν ίσων ευκαιριών γιατί η ανάπτυξη της Περιφέρειας στο σύνολό της, οφείλει να είναι ισόρροπη».

Με ειλικρίνεια, έκανε λόγο για όλα όσα μπορούν και πρέπει να γίνουν στο νομό της Φωκίδας, τονίζοντας ωστόσο: «Προφανώς και δε μπορούμε να κάνουμε όσα δεν έχουν γίνει δεκαετίες τώρα. Βάζουμε προτεραιότητες, έχουμε συγκεκριμένους στόχους, έχουμε όραμα που μεταφράζεται σε κοστολογημένο πρόγραμμα."
Αυτή την ειλικρίνεια φάνηκε να εκτιμούν οι πολίτες που βρέθηκαν εκεί, αποζημιώνοντας τον με το θερμότερό τους χειροκρότημα.

Ο αγώνας συνεχίζεται. Την Κυριακή αλλάζουμε.






Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο