Σάββατο 24 Μαΐου 2014

4ο Brevet Θήβας 2014

Γέμισε η Βοιωτία με.... ποδήλατα σήμερα 24/5 αφού πραγματοποιήθηκε  το 4ο Brevet στην πόλη μας.

Για 4η συνεχόμενη  χρονιά η διοργάνωση αυτή έγινε θεσμός, και πραγματοποιείται κάθε χρόνο τέτοια περίπου εποχή.

Πολλοί οι συμμετέχοντες σε αυτό το υπέροχο γεγονός, από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο.

Η εκκίνηση έγινε στις 8 το πρωί αυτό το ηλιόλουστο πρωινό του Σαββάτου με το δήμαρχο της Θήβας κ.Σπύρο Νικολάου να δίνει το σύνθημα και να εμψυχώνει   τους ποδηλάτες από  .

Δυναμικός λοιπόν και ο φετινός αγώνας ποδηλασίας, με πάνω από 230 συμμετέχοντες, γεμάτοι όρεξη και ενέργεια να "κατακτήσουν" την Βοιωτία !


Ξεκινώντας από την πλατεία των Αγίων Θεοδώρων στη Θήβα, περνώντας από Μουρίκι, παραλία Λουκίσια, Δροσιά, ανεβαίνοντας την Ριτσώνα περνώντας μέσα από τα χωριά της Τανάγρας, Άρμα-Καλλιθέα περνάμε στην αντίθετη πλευρά της Βοιωτίας μέσω Πλαταιών, Μελισσοχώρι, Ελλοπία , ανεβαίνοντας στην Αγία Άννα και γυρίζοντας ξανά πίσω στη Θήβα , τα βιώσαμε όλα.  Το συνεργείο του viotiashop ακολούθησε τους ποδηλάτες σε αυτό τον όμορφο αγώνα  και αλλάζοντας παραστάσεις, θάλασσα-βουνό-κάμπος, βιώσαμε την ομορφιά της φύσης μαζί με τους συμμετέχοντες.

Κάποια σημεία της διαδρομής ίσως λείπουν από τα πλάνα, καθώς υπήρχε ένας μικροτραυματισμός και χρειάστηκε να μεταφέρουμε κάποιον από τους ποδηλάτες στο νοσοκομείο της Χαλκίδας για τις πρώτες βοήθειες. Αυτά συμβαίνουν φυσικά σε όλους τους αγώνες τέτοιου είδους.

Η διοργάνωση υπέροχη με χορηγους την Ελληνική Εταιρεία Γρανιτών και το κατάστημα παιχνιδιών Tweety στη Θήβα.

Θα ακολουθήσει βίντεο και πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Eάν κάποιος συμμετέχοντας θέλει τις φωτογραφίες χωρίς λογότυπο και πιο μεγάλες να επικοινωνήσει στο mail viotiashop@gmail.com

Δείτε ένα μικρό δείγμα εδώ

Viotiashop


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο