Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Χειροπέδες σε διακινητές ναρκωτικών.

Συνελήφθησαν, μετά από δύο συντονισμένες αστυνομικές επιχειρήσεις, που πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ σε περιοχές της Θήβας, δύο αλλοδαποί και συγκεκριμένα ένας 25χρονος υπήκοος Πακιστάν και ένας 24χρονος υπήκοος Αφγανιστάν, οι οποίοι κατηγορούνται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Οι συγκεκριμένες αστυνομικές επιχειρήσεις είναι αποτέλεσμα κατάλληλης αξιολόγησης - αξιοποίησης στοιχείων και πληροφοριών του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών και εντάσσονται στο πλαίσιο των αδιάλειπτων προσπαθειών που καταβάλλονται καθημερινά για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών.


Αναλυτικότερα στην πρώτη περίπτωση, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν χθες το βράδυ στην περιοχή του Πυρίου Θηβών τον 25χρονο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• Επτά αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, έτοιμες προς πώληση, που περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους 30,4 γραμμαρίων, τις οποίες είχε επιμελώς κρύψει μέσα σε κουτί κινητού τηλεφώνου,
• δύο κινητά τηλέφωνα, δύο μπαταρίες και ένας φορτιστής κινητών τηλεφώνων, καθώς και
• το χρηματικό ποσό των 80 ευρώ.
Στην δεύτερη περίπτωση, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν, επίσης χθες το βράδυ, σε αγροτική περιοχή της Θήβας τον 24χρονο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• Μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, που περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους 43 γραμμαρίων και
• ένα κινητό τηλέφωνο.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι οι δύο αλλοδαποί προμηθεύονταν και διακινούσαν συστηματικά ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης σε χρήστες στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας, έναντι ανάλογων χρηματικών ποσών.

Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι είχαν εισέλθει και παρέμεναν παράνομα στην χώρα μας, στερούμενοι παντελώς νομιμοποιητικών εγγράφων διαμονής.

Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο, για τις ανωτέρω περιπτώσεις, ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ οι δύο συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Οι αστυνομικές έρευνες και οι επιχειρήσεις του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον.


lamiastar

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο