Υπηρεσία μαζικής αποστολής sms

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Στη Βοιωτία βρέθηκε η Μαρία Σπυράκη

Πρώτος σταθμός της περιοδείας της ,η Λειβαδιά όπου την υποδέχθηκε ο βουλευτής της Ν.Δ. Γιάννης Καράμπελας .

Μαζί περπάτησαν στον πεζόδρομο της πόλης, όπου η Μαρία Σπυράκη είχε την ευκαιρία να μιλήσει με κατοίκους της Λειβαδιάς και να ακούσει από κοντά τα προβλήματά τους. Τόσο η υποψήφια ευρωβουλευτής όσο και ο βουλευτής κ. Καράμπελας  τόνισαν την ανάγκη να στηριχτούν τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας για να συνεχίσει η Ελλάδα με σταθερά βήματα  στην πορεία που οδηγεί στην έξοδο από το μνημόνιο.

Στη συνέχεια η υποψήφια ευρωβουλευτής επισκέφθηκε το Επιμελητήριο της πόλης, όπου μιλώντας σε εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων και μικρομεσαίους επιχειρηματίες δεσμεύθηκε ότι αν οι Έλληνες, οι πολίτες της Βοιωτίας, την τιμήσουν βάζοντας ένα σταυρό δίπλα στο όνομά της στις εκλογές της 25ηςΜαΐου θα εργαστεί ώστε να πείσει τα αρμόδια όργανα της Ε.Ε. ότι η ρυθμίσεις των οφειλών στα ταμεία και την Εφορία είναι ένα μέτρο που θα δώσει ανάσα σε εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις, όπως και οι αλλαγές στον Τειρεσία.

Στη συνέχεια η Μαρία Σπυράκη επισκέφθηκε την Θήβα, όπου την υποδέχθηκε ο  Ευάγγελος Μπασιάκος , βουλευτής και αυτός της Ν.Δ. Μαζί με τον κ. Μπασιάκο η υποψήφια ευρωβουλευτής επισκέφθηκαν το εκλογικό κέντρο του νυν δημάρχου και ξανά υποψηφίου Σπύρου Νικολάου. Εκεί συναντήθηκαν και με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας  Γιώργο Ανέστη. Όλοι οι υποψήφιοι ζήτησαν από τους πολίτες της Θήβας να στηρίξουν τη ΝΔ και στις ευρωεκλογές και στις επαναληπτικές εκλογές για να μην πάνε χαμένες οι θηριώδεις θυσίες του ελληνικού λαού τα τελευταία δύο χρόνια.
Στη συνέχεια η Μαρία Σπυράκη και ο Ευάγγελος Μπασιάκος επισκέφτηκαν την πλατεία της πόλης και μίλησαν με τους κατοίκους.

viotianews

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο