Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Ανοικτή πρόσκληση συνεργασίας από τον Σταμάτη Χαλβατζή

Θήβα 20 – 5 – 2014
Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους τους συνδημότες μας, που με την ψήφο τους ανέδειξαν τον συνδυασμό μας στη δεύτερη θέση, δίνοντας μας έτσι την ευκαιρία να διεκδικήσουμε τη νίκη, την Κυριακή στις 25 Μαΐου 2014.
Το αποτέλεσμα των εκλογών της πρώτης Κυριακής για την ανάδειξη της νέας Δημοτικής Αρχής στο Δήμο Θηβαίων επιβραβεύει επί της ουσίας την απραξία και την εγκατάλειψη του Δήμου, κόντρα στην αίσθηση που αποκομίσαμε όλο το προηγούμενο διάστημα από την επαφή μας με τους Θηβαίους πολίτες.
Θεωρούμε ότι ο πολυκερματισμός των δυνάμεων, που αγωνιζόμαστε για την ανατροπή αυτής της υποβάθμισης και της μιζέριας, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην διαμόρφωση του αποτελέσματος.

Ευθύνη δική μας είναι, μετά την ανάδειξη μας ως δεύτερη εκλογική δύναμη, να αναλάβουμε πρωτοβουλία για την συμπόρευση όλων αυτών των δυνάμεων.
Στην κατεύθυνση αυτή, απευθύναμε ανοικτή πρόσκληση συνεργασίας, σε πλαίσιο προγραμματικών θέσεων, σε όλους τους υπόλοιπους συνδυασμούς, που δεν μετέχουν στην εκλογική διαδικασία της δεύτερης Κυριακής, προκειμένου να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα της πρώτης, το οποίο θεωρούμε καταδικαστικό για το μέλλον του Δήμου μας.
Ζητούμενο είναι επίσης να απελευθερωθούν όλες εκείνες οι δυνάμεις των συμπολιτών μας, που δυσανασχετούν με την σημερινή τραγική κατάσταση του Δήμου και εγκλωβίστηκαν συγκυριακά, διαμορφώνοντας το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής. Είναι ώρα ευθύνης για όλους μας !!!
Το Γραφείο Τύπου

«ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ   ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ»
   Υποψήφιος Δήμαρχος Σταμάτης Χαλβατζής



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο