Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Ο κ.Αποστόλης Μαυροθαλασσίτης της Αερολέσχης Θηβών, και ο συγγραφέας - ερευνητής κ.Γιάννης Λαμπρόπουλος στην εκπομπή "Ενεργός Πολίτης" του ράδιο Θήβα 97.5








Ο κ.Αποστόλης Μαυροθαλασσίτης της Αερολέσχης Θηβών, και ο συγγραφέας - ερευνητής κ.Γιάννης Λαμπρόπουλος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηδούρου "Ενεργός Πολίτης" του ράδιο Θήβα 97.5

-Η πτήση με αλεξίπτωτο πλαγιάς ήταν η αγάπη του Απόστολου για πάνω από 20 χρόνια. Είναι τέσσερις φορές πρωταθλητής Ελλάδος, και συμμετείχε σε διάφορους διεθνείς αγώνες σαν μέλος της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας.
Ο τελευταίος αγώνας και η τελευταία του πτήση ήταν το 2009 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αλεξιπτώτου Πλαγιάς στο Μεξικό, όπου μετά από εναέρια σύγκρουση με συναθλητή του, παρέμεινε για δώδεκα ημέρες σε καταστολή, νοσηλεύτηκε για ενάμιση μήνα συνολικά στην μονάδα εντατικής θεραπείας, και επέζησε πέρα από κάθε πιθανότητα. Δεν μπορεί πια να χρησιμοποιήσει τα πόδια του και μετακινείται με αναπηρικό αμαξίδιο.

-Ο κ.Γιάννης Λαμπρόπουλος είναι ερευνητής - συγγραφέας, άρθρα του τα οποία μπορείτε να βρείτε στο διαδίκτυο. Εμείς τον φιλοξενούμε στην εκπομπή μας, να μας μιλήσει για μια σημαντική έρευνα του, που έχει να κάνει και με την Βοιωτία σχετικά με την ΟΜΙΧΛΟΠΑΓΙΔΑ Όπως ισχυρίζεται ο κ. Λαμπρόπουλος αυτά είναι όπλα υποταγής συνείδησης, αλλά επιφέρουν και καρδιακά εμφράγματα και εγκεφαλικά επεισόδια, ανάλογα με την συχνότητα και την ένταση του κύματος.


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο