Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Η Λαϊκή Συσπείρωση Θήβας συνεπής με τη προεκλογική της στάση δε θα μπει στη λογική του δήθεν μικρότερου κακού στο δεύτερο γύρο των τοπικών εκλογών.

Οι συνδυασμοί της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Θήβας και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας χαιρετίζουμε τις χιλιάδες των λαϊκών ανθρώπων της περιοχής που μας στήριξαν με την ψήφο τους.
Τα αποτελέσματα της Λαϊκής Συσπείρωσης δείχνουν ότι μέσα στους εργαζόμενους και το λαό υπάρχει δυναμική να συνειδητοποιηθούν οι πραγματικές αιτίες των προβλημάτων.
Ότι μπορεί το επόμενο διάστημα να οργανωθούν αγώνες, που θα βάζουν μπροστά τις λαϊκές ανάγκες, θα συγκρούονται με τον πραγματικό ένοχο. Δηλαδή τα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων και την πολιτική της Ε.Ε. και των κυβερνήσεων που τα υπηρετούν.
Αυτή ακριβώς η δυναμική, η μόνη που μπορεί να δώσει ελπίδα και προοπτική πρέπει να επιβεβαιωθεί και στις ευρωεκλογές με τη μαζική στήριξη του ψηφοδελτίου του Κ.Κ.Ε. Καλούμε το λαό να μη σκορπίσει την ψήφο του, να μη σηκώσει ξένες σημαίες, αλλά να ολοκληρώσει το βήμα που έκανε.
Η Λαϊκή Συσπείρωση συνεπής με τη προεκλογική της στάση δε θα μπει στη λογική του δήθεν μικρότερου κακού στο δεύτερο γύρο των τοπικών εκλογών. Η αντιπαράθεση μεταξύ των δύο πρώτων είναι ξένη με τα συμφέροντα του λαού. Αφορά το ποιος θα διαχειριστεί καλύτερα τα συμφέροντα των εχθρών του.
Οι αγωνιστές που εκλέγονται, αλλά και όσοι συστρατεύτηκαν στην προεκλογική μάχη δεσμεύονται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στην υπηρέτηση τοων λαϊκών συμφερόντων.
21/05/2014



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο