Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Κ.Ν.Ε. ΘΗΒΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Οι οργανώσεις της Κ.Ν.Ε. της Θήβας χαιρετίζουν τους εκατοντάδες νέους και νέες που στήριξαν τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Θήβας και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Ιδιαίτερα χαιρετίζουμε τους μαθητές και τις μαθήτριες που ψήφισαν για πρώτη φορά σε αυτές τις εκλογές και η πρώτη τους ψήφος ήταν αγωνιστική, ήταν κόκκινη.

Στο ίδιο πνεύμα και με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα τους καλούμε να στηρίξουν με την ψήφο τους το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στην κάλπη των Ευρωεκλογών γιατί αποτελεί την μοναδική εγγύηση στον αγώνα της μαθητικής, σπουδάζουσας και εργαζόμενης νεολαίας για ένα μέλλον έξω από τα δεσμα της Ε.Ε. και των μονοπωλείων, για ένα μέλλον όπου ο πλούτος που παράγεται θα αξιοποιείται για την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών. Η ψήφος στο ΚΚΕ ιδιαίτερα από την νεολαία των φτωχών λαϊκών στρωμάτων, είναι δύναμη και ελπίδα όλων των νέων που θέλουν να παλέψουν και να διεκδικήσουν μια κοινωνία όπου δεν θα υπάρχει εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.
Η αποχή που καλλιεργείται από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και από κάθε λογής παπαγαλάκια (ΜΜΕ, καθηγητές, κ.λ.π.) υποδηλώνουν τον φόβο του συστήματος και των υπερασπιστών του, απέναντι στην δύναμη, την αγωνιστικότητα και την ριζοσπαστικοποίηση της νεολαίας. Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη!
Ψηφίζουμε, στηρίζουμε Κ.Κ.Ε. παντού,
γιατί είναι δύναμη και ελπίδα του λαού.

22/05/2014



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο