Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Ευχαριστήριο Αποστόλη Λ. Δαγδελένη

Φίλες και φίλοι ,

Ευχαριστώ θερμά, όλους όσους με τιμήσατε με τη ψήφο και την εμπιστοσύνη σας. Ιδιαίτερα  την οικογένεια  μου, τους στενούς συγγενείς και τους καλούς φίλους που έκαναν έναν έντιμο αγώνα.
Σέβομαι επίσης και όλους εσάς, που κάνοντας άλλη επιλογή, δυναμώνετε περισσότερο τη θέλησή μου, για να γίνω ακόμη πιο ενεργητικός και δημιουργικός για το καλό της  Θήβας  και του Δήμου μας γενικότερα.

Χάσαμε μια μάχη, αλλά όχι και το πόλεμο.
Είμαστε εδώ, σαν συνδυασμός, για να αγωνιστούμε και να παλέψουμε ακόμη μια φορά, χάρη σε σας.
Πιστεύοντας στη τελική νίκη με τη δική σας πάντα βοήθεια, οφείλω να δηλώσω, ότι θα είμαι εκείνος που θα προσπαθήσω να μην απογοητεύσω όσους με προτιμήσατε, και πιστεύετε στο ήθος, την αγωνιστικότητα,  την αγωνία μου για το αύριο και την αγάπη μου για τον τόπο μας, αλλά και να πείσω και εσάς που δεν το κάνατε.
Ο Δήμος μας δεν έχει περιθώρια για πειράματα και όσοι ξεπεράσατε από την πρώτη Κυριακή την υποχρέωση σε φίλους και συγγενείς  αυτή την Κυριακή καλείστε να επιλέξετε Δήμαρχο Θηβαίων για τα επόμενα 5 χρόνια.
Η επιβράβευση της απραξίας, της αδυναμίας και της ανυπαρξίας στόχων και προοπτικής για τον τόπο μας , δημιουργεί ευθύνες για το πώς αντιμετωπίζουμε το μέλλον του Δήμου και των παιδιών μας.
Ας γίνουμε πιο προσεκτικοί για να ξαναφέρουμε την ελπίδα στον τόπο μας.
Είναι Ώρα Ευθύνης για όλους μας !!!

Σας ευχαριστώ  !!!

Δαγδελένης Λ. Αποστόλης

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο