Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Βοιωτία: Ανήλικοι Ρομά πίσω από κλοπές στον ΟΣΕ αξίας 100.000 ευρώ

Πλήθος κλοπών μεταλλικών αντικειμένων και φθορών ηλεκτρολογικού υλικού διαπράχθηκαν το χρονικό διάστημα από 8 -19 Σεπτεμβρίου...

κατά μήκους του δικτύου του ΟΣΕ σε διάφορες περιοχές της Βοιωτίας.

Στο πλαίσιο της έρευνας, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες τρεις Ρομά, εκ των οποίων οι δύο ανήλικοι και ο τρίτος ηλικίας 30 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και φθορών.


Επιπλέον, ο 30χρονος κατηγορείται και για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου, διότι ο ένας εκ των συνεργών του ήταν γιος του.

Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, οι τρεις κατηγορούμενοι, κατά την διάρκεια του ανωτέρω χρονικού διαστήματος, αφαίρεσαν συνολικά 100 μεταλλικές πόρτες από ερμάρια, κατά μήκος της σιδηροδρομικής γραμμής που διέρχεται από τις περιοχές του Σχηματαρίου, της Θήβας και των Βαγίων, προκαλώντας παράλληλα φθορές στο ηλεκτρολογικό υλικό του Οργανισμού.

Σημειώνεται ότι η ζημιά που προκλήθηκε στον Ο.Σ.Ε. από τις ανωτέρω κλοπές και φθορές, σύμφωνα με εκπρόσωπο του Οργανισμού, ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 100.000 ευρώ.

Την έρευνα και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

directnews


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο