Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Εκκίνηση από την Λαμία για το 43ο Ράλι κλασσικού αυτοκινήτου

Η πιο σημαντική εκδήλωση για κλασικά αυτοκίνητα στην Ελλάδα, ενταγμένη μάλιστα στο παγκόσμιο καλεντάρι της Διεθνούς Ομοσπονδίας Παλαιών Αυτοκινήτων ως 'A Event', το Διεθνές Ράλι των Φίλων του Παλαιού Αυτοκινήτου, έχει φέτος επίκεντρο το Καρπενήσι.


Πρόκειται για το κατά σειρά 43ο Ράλι που διοργανώνει η ΦΙΛΠΑ. Η εκκίνηση δόθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης από την πλατεία Ελευθερίας στην Λαμία και από τον περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη. Παρόν στην εκδήλωση και ο δήμαρχος Λαμίας Νίκος Σταυρογιάννης.



Πανέμορφα, ιστορικά και προπολεμικά αυτοκίνητα από όλη την Ευρώπη θα διανύσουν 400 χιλιόμετρα μέσα στη φύση και θα διαγωνιστούν σε 12 ειδικές διαδρομές.
Η γοητεία αυτών των παλιών αυτοκινήτων κέρδισε όσους βρέθηκαν στην πλατεία Ελευθερίας και όλοι έκλεψαν λίγο χρόνο από τις υποχρεώσεις τους για να θαυμάσουν ζωντανούς θρύλους πάνω σε τέσσερις τροχούς.


Τα φώτα του 43ου Ράλι των Φίλων του Παλαιού Αυτοκινήτου πέφτουν το βράδυ του Σαββάτου (28/9), στο ξενοδοχείο «Μοντάνα» στο Καρπενήσι, εκεί όπου εξάλλου θα καταλύσουν τα πληρώματα (από την Ελλάδα, την Κύπρο, την Τουρκία, τη Βουλγαρία και την Αυστρία).



Εκκίνηση από την Λαμία  για το 43ο Ράλι... από LAMIASTARGR

lamiastar


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο