Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΘΗΒΑΣ

Χριστουγεννιάτικο δένδρο
της δικής τους ΚΡΙΣΗΣ και
της δικής μας ΕΛΠΙΔΑΣ.


Εορταστική, εναλλακτική, εικαστική και πολιτική πρόταση, από το ΣΥΡΙΖΑ ΘΗΒΑΣ, την Τρίτη 30 Δεκεμβρίου, από τις 10ώρα το πρωϊ. Το χριστουγεννιάτικο δένδρο της δικής τους ΚΡΙΣΗΣ και της δικής μας ΕΛΠΙΔΑΣ.
Το δένδρο θα στηθεί από τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ, στον πεζόδρομο της Επαμεινώνδου, στο ύψος περίπου της Γενικής τράπεζας.

Συμβολική η επιλογή του σημείου, στο κομμάτι εκείνο του πεζόδρομου,  που με ευθύνη της δημοτικής αρχής, είναι «χωράφι» και έχει επιδεινώσει την οικονομική κατάσταση πολλών συμπολιτών μας.
Θα είμαστε ΟΛΟΙ εκεί, για να «κρεμάσουμε» στο δένδρο της ΚΡΙΣΗΣ, ότι μας πίκρανε, μας πλήγωσε, μας ταπείνωσε, κυρίως τα τελευταία μνημονιακά χρόνια.
Τη διαπλοκή των αφεντικών και  τη διαφθορά των πολιτικών υπηρετών τους. Τις πολιτικές λιτότητας που εφαρμόστηκαν στην πλάτη μας και μας οδήγησαν στην εξαθλίωση, στη φτώχια και στην καταστροφή.
Η νέα χρονιά θα σφραγιστεί από τη λαϊκή εντολή για δημοκρατική αλλαγή. Ένα συνεχώς αυξανόμενο ρεύμα λαϊκής ελπίδας, θα καταστήσει την Ελλάδα παράδειγμα αντίστασης και προώθησης εναλλακτικών πολιτικών διεξόδου από την κρίση.

Θα είμαστε ΟΛΟΙ εκεί



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο