Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Καρατόμηση Σφακιανάκη από το ηλεκτρονικό έγκλημα


Σε μια κίνηση με έντονο παρασκήνιο, ο νέος αρχηγός της ΕΛΑΣ βάζει στον πάγο τον υποστράτηγο Μανώλη Σφακιανάκη. Η νέα αστυνομική ηγεσία, παρότι τον έκρινε διατηρητέο στον βαθμό του, τον απομακρύνει από την Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μία υπηρεσία που ο ίδιος ανέδειξε τα τελευταία 20 χρόνια, κάνοντας ευρύτερα γνωστό ένα άλλο, κοινωνικό πρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας.


Ο κ. Σφακιανάκης, σύμφωνα κατεπείγον σήμα που υπογράφεται από τον νέο αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντίνο Τσουβάλα, μετακινείται σε μία… ανενεργή υπηρεσία, τον Κλάδο Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. ως προϊστάμενος. Ουσιαστικά πρόκειται για μία κίνηση «αδρανοποίησης» του δραστήριου στρατηγού, σαφή υποβάθμιση, ενδεχομένως και «πρόδρομος» για μελλοντική αποστρατεία του. Η συγκεκριμένη μετακίνηση ήταν μη αναμενόμενη και απροσδόκητη, η οποία ενδεχομένως κρύβει κάποιο «προσωπικό μένος» εναντίον του, από μερίδα υψηλόβαθμων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., που τον θεωρούν μια μόνιμη απειλή για το δικό τους μέλλον.

Κύκλοι συνεργατών του αγαπητού αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. κάνουν λόγο για παράξενη μεθόδευση τοποθέτησής του σε άλλη υπηρεσία, την οποία ο κ. Σφακιανάκης δεν αποδέχεται και θα προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες προκειμένου να αποτρέψει αυτή την μετακίνηση.


thetoc

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο