Υπηρεσία μαζικής αποστολής sms

Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2016

Ο Σμηναγός Επαμεινώνδας Παπαδημητρίου δεύτερος καλύτερος πιλότος του ΝΑΤΟ


Σπουδαία διάκριση για την Πολεμική Αεροπορία αποτελεί η ανάδειξη του σμηναγού Επαμεινώνδα Παπαδημητρίου στην ελίτ των πιλότων του ΝΑΤΟ.

Ένας Έλληνας είναι μεταξύ των κορυφαίων πιλότων του ΝΑΤΟ, αφού ξεχώρισε σε ΝΑΤΟϊκή άσκηση που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Αλμπαθέτε της Ισπανίας, πριν από λίγες ημέρες.

Ο σμηναγός Επαμεινώνδας Παπαδημητρίου της 343Μ ανακηρύχθηκε ο δεύτερος καλύτερος πιλότος του ΝΑΤΟ μετά το πέρας της άσκησης Tactical Leadership Programme (TLP).


Αναμφίβολα πρόκειται για μία σπουδαία διάκριση για το έμψυχο δυναμικό της Πολεμικής Αεροπορίας, το οποίο κάνει το καθήκον του με πολύ λιγότερες απολαβές από τους συναδέλφους άλλων συμμαχικών χωρών.

Ο Επαμεινώνδας Παπαδημητρίου κατάγεται από τη Θήβα Βοιωτίας.Το προφίλ του Σμηναγού Επαμεινώνδα Παπαδημητρίου:


antenna


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

2 σχόλια:

  1. Μπράβο αδελφέ μου, συγχαρητήρια. Είσαι άξιος, ξεχωριστός!!! Χαίρομαι για σένα, πάντα ξεχώριζες, από την πρώτη μέρα που σε γνώρισα!! Σε αγαπάμε πολύ, πάντα να είσαι άξιος, ξεχωρίζεις με το ήθος και την αγάπη σου για ότι κάνεις. Καλές προσγειώσεις να έχεις απ' όλους μας, έχεις την αγάπη μας!!! Παναγιώτης Γ. Καλογερόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θερμά συγχαρητήρια κύριε Παπαδημητρίου. Η διάκρισή σας ανυψώνει το ηθικό της χώρας, όπως εσεις το F-16. Να είστε πάντα καλά, να πετυχαίνετε διακρίσεις και να έχετε ασφαλείς προσγειώσεις.
    Με εκτίμηση,
    Γ. Ξυφαράς (ένας ερασιτέχνης κυβερνήτης).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο