Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Επίσημη ενημέρωση από το Δήμο Θηβαίων σχετικά με την επίθεση αδέσποτου σκύλου σε γυναίκα στην περιοχή Τάχι Θηβών

Μετά το περιστατικό επίθεσης αδέσποτου σκύλου σε δημότισσα του Δήμου Θηβαίων, που σημειώθηκε στην περιοχή Τάχι Θηβών και δημοσιεύθηκε μέσω καταγγελίας στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, ο Δήμος Θηβαίων ενημερώνει για  τα ακόλουθα:

Η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Θηβαίων ενημερώθηκε σχετικά με την επίθεση  με προφορική καταγγελία συγγενή της παθούσας στις 22-1-2016 καθώς και με έγγραφο του Αστυνομικού Τμήματος Θήβας, που παραλήφθηκε την ίδια μέρα και άμεσα ξεκίνησε τη διαδικασία αναζήτησης και ταυτοποίησης του εν λόγω σκύλου, με τη βοήθεια του Φιλοζωικού Συλλόγου Θηβών.


Μετά τον εντοπισμό και την ταυτοποίηση του αδέσποτου σκύλου από την παθούσα με κατάθεση υπεύθυνης δήλωσής της, το εν λόγω ζώο βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση για την υγεία και τη συμπεριφορά του.

Ο συγκεκριμένος σκύλος διέθετε και διαθέτει βιβλιάριο υγείας, όπου αναγράφονται οι εμβολιασμοί που έχουν γίνει από κτηνίατρο που συνεργάζεται με το Φιλοζωικό Σύλλογο Θήβας.
Στους εμβολιασμούς του συμπεριλαμβάνεται και το αντιλυσσικό εμβόλιο.
Ο εν λόγω σκύλος φιλοξενείται μετά το περιστατικό από φιλόζωο πολίτη και μέσω του προγράμματος Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων, που πρόκειται να υλοποιήσει ο Δήμος σύντομα και σε συνεργασία με το Φιλοζωικό Σύλλογο Θήβας, θα γίνει προσπάθεια υιοθεσίας του.

Τόσο ο Δήμος Θηβαίων όσο και ο Φιλοζωικός Σύλλογος Θήβας σας διαβεβαιώνουν, ότι από τη στιγμή που ενημερώθηκαν σχετικά με την επίθεση, πραγματοποίησαν όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες, από όπου διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για την υγεία της παθούσας και ότι σε παρόμοια περίπτωση ενεργούν συντονισμένα και έγκαιρα για την αντιμετώπισή της.



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο