Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Επανειλημμένως έχουμε χαρακτηρίσει την κυβέρνηση της Γερμανίας Εθνικοσοσιαλιστική. Σήμερα θα προχωρήσουμε ένα βήμα παραπέρα και θα πούμε πως, ο συνεχιζόμενος οικονομικός στραγγαλισμός της Ελλάδος που έχει προκαλέσει τον αργό
αλλά σταθερό θάνατο του ελληνικού λαού, αλλά και η απανθρωπιά που δείχνουν στο προσφυγικό ζήτημα, με την εγκληματική αντίληψη επιλύσεως αυτού του τεράστιου προβλήματος, μετακυλώντας τις ευθύνες στην Ελλάδα, αγγίζουν πλέον τις πρακτικές των Ναζί κατά το B΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Τότε, που οι απόγονοι της Μέρκελ αιματοκύλισαν την Ευρώπη και η Πατρίδα μας βίωσε εκατόμβες νεκρών και οι καταστροφές της ήταν ανυπολόγιστες.        

Κυβέρνηση δοσίλογων.

Στις 20 Απριλίου 1941, ημέρα του Πάσχα, ο Γεώργιος Τσολάκογλου (Έλληνας στρατιωτικός) κατάργησε πραξικοπηματικά τον Διοικητή της Στρατιάς Ηπείρου  Ιωάννη Πιτσίκα και ανέλαβε ο ίδιος Διοικητής της Στρατιάς, υπογράφοντας το πρωτόκολλο ανακωχής με τον Διοικητή της 1ης Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Ες-Ες, υποστράτηγο Γιόζεφ “Σεπ” Ντίτριχ, στο Βοτονάσι του Μετσόβου. Ακολούθως ο Γεώργιος Τσολάκογλου διορίσθηκε Πρωθυπουργός της Ελλάδος κατά την περίοδο της Κατοχής της Χώρας το 1941-1942 από τις δυνάμεις του Άξονα.
Στις ημέρες μας ζούμε μια Νέα Κατοχή από τα γερμανικά “στρατεύματα” της Μέρκελ και του Σόιμπλε. Και ο Αλέξης Τσίπρας, πρωθυπουργός της Ελλάδος, παραδίδει για δεύτερη φορά μέσα σε λίγα χρόνια τα “κλειδιά” της Πατρίδος μας στους Γερμανούς. Υποτασσόμενος στα Μνημόνια και σε όσα αυτά πρεσβεύουν. Δηλαδή, αίμα και πόνο. Που σύμφωνα και με τις καταγγελίες της Ζωής Κωνσταντοπούλου, ο Αλέξης Τσίπρας είναι αποφασισμένος μετά τη σύγκρουσή του με όλες τις Κοινωνικές τάξεις του λαού μας, να φέρει μιας άλλης μορφής Δικτατορία. Που βεβαίως, όπλα θα είναι τα Μνημόνια και σφαίρες τα μεσοπρόθεσμα προγράμματα και οι πράξεις νομοθετικού περιεχομένου. Αυτός, ο ακήρυχτος πόλεμος των σύγχρονων Νεοναζί της Γερμανίας, έχει σκοπό την καταστροφή όλης της Ευρώπης και όχι μόνο την ισοπέδωση της Ελλάδος.

Οι αγρότες και τα τρακτέρ στην Αθήνα.

Αυτήν την Νέα Κατοχική κυβέρνηση είχαν στόχο, το πρωί της Παρασκευής 12 Φεβρουαρίου 2016 οι απανταχού αγρότες που έφθασαν στην Αθήνα, πολιορκώντας το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.    
Της κακομοίρας έγινε επίσης, στη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στο Βελλίδειο Ίδρυμα, το οποίο πολιορκήθηκε από νωρίς το πρωί από χιλιάδες αγρότες που διαμαρτύρονταν για το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο.
Ωστόσο, αυτή η νεοκατοχική κυβέρνηση εκφράζοντας απόλυτα την νοοτροπία και την πρακτική της Νέας Τάξεως Πραγμάτων, έδειξε το “δημοκρατικό” της πρόσωπο με τον ξυλοδαρμό και τις προσαγωγές αγροτών.
Σήμερα όλη η ελληνική Κοινωνία είναι στους δρόμους για το τερατούργημα Κατρούγκαλου στο ασφαλιστικό. Ο Τσίπρας υποτασσόμενος στα κελεύσματα της Μέρκελ και του Σόιμπλε, ανέλαβε εργολαβικά την ολοκλήρωση του προγράμματος των προηγούμενων μνημονιακών κυβερνήσεων, για τη διάλυση όλων των κοινωνικών τάξεων στην Ελλάδα. Όταν αυτός ο αγύρτης πολιτικός της “αριστεράς” πριν δυο χρόνια ως αρχηγός της αξιωματικής  αντιπολιτεύσεως ανέβαινε επάνω στα τρακτέρ και έδινε όρκους αγάπης και ατέλειωτες υποσχέσεις στους αγρότες. Όταν, έκανε περιοδείες στα μπλόκα διακηρύσσοντας πως: “όσο υπάρχει Μνημόνιο και Τρόικα, προοπτική για τον αγρότη δεν υπάρχει”.  
Σήμερα λοιπόν, δικαίως “επαναστατεί” όλη η Ελλάδα. Πρωτοστατούν οι αγρότες, που αποτελούν το μηχανοκίνητο “στρατό” του λαού μας. Μαζί τους οι επιστημονικοί φορείς και κλάδοι. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες.
Είμαστε όλοι μαζί τους. Στον κοινό αγώνα κατά της Νέας Γερμανικής Κατοχής. Εναντίον όλων εκείνων των “δεξιών” ή “αριστερών” κυβερνήσεων που τα τελευταία χρόνια εκτελούν πιστά τα Μνημόνια που μας επιβάλλει η Εθνικοσοσιαλιστική Νέα Γερμανία!!

Αμφισβητείται η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.
Εν μέσω όλης αυτής της Κοινωνικής αναταραχής και της αμφισβήτησης για τη δεδηλωμένη σ΄ αυτήν την κυβέρνηση, παρ΄ ότι παρήλθαν μόλις 4 μήνες από τη διεξαγωγή των πρόσφατων εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου 2015, πληθαίνουν οι απόψεις περί νοθείας αυτών των εκλογών.
Προσωπικά συντάσσομαι σε αυτήν την άποψη, από τη στιγμή που η “Λαϊκή Ενότητα” του Παναγιώτη Λαφαζάνη δεν κατάφερε να συγκεντρώσει το 3% του εκλογικού Σώματος, προκειμένου να εισέλθει στη Βουλή. Μήπως, γιατί ήταν πολύ “ενοχλητικοί” στον Αλέξη Τσίπρα και στους “εταίρους’ μας;
Όμως, ενισχυτικό της άποψής μου περί νοθείας των εκλογών, είναι το γεγονός πως τη ΛΑΕ την πλαισίωναν στελέχη και Βουλευτές (από τις εκλογές Ιανουαρίου 2015) πρώτης γραμμής. Γιατί, δεν είναι δυνατόν, όταν η “αριστερή πλατφόρμα” είχε στη δύναμή της 40-45 Βουλευτές, αλλά κυρίως σχεδόν, σύσσωμη τη Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, να μένει εκτός Βουλής. Γι΄ αυτό είμαι πεπεισμένος πως έγινε παρασκηνιακό μαγείρεμα.
Και δεν πρέπει να μας διαφεύγει πως η Singular Logic που ανέλαβε τη διεξαγωγή των εθνικών εκλογών, ο κεντρικός της υπολογιστής επεξεργασίας των αποτελεσμάτων, βρίσκεται στις ΗΠΑ.
Αν μπορεί να λέει κάτι αυτό το δεδομένο!!        

Είναι άκυρες οι εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.

Άλλωστε, το παραχαραγμένο αποτέλεσμα το κατήγγειλαν αμέσως μετά τις εκλογές, τα κόμματα “Πατριωτική Ένωση” και “Ελληνική Λαϊκή Συσπείρωση”, τα οποία μετείχαν των εκλογών του Σεπτεμβρίου 2015. Τα εν λόγω κόμματα στις 2 Οκτωβρίου 2015 κατάθεσαν καταγγελία όπου ισχυρίζονται πως η Singular Logic και το Υπουργείο Εσωτερικών παρανόμησαν. Είναι χαρακτηριστικό το παρακάτω απόσπασμα από την καταγγελία τους: “…κατά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων φέρεται ότι λάβαμε ψήφους και σε επτά (7) τον αριθμό περιφέρειες της επικράτειας στις οποίες όχι μόνο δεν υπήρχε υποψήφιός μας αλλά και ΟΥΔΕΝ ψηφοδέλτιο τούτου βρισκόταν στα αρμόδια εκλογικά τμήματα…”.   
Η καταγγελία αυτών των κομμάτων απευθυνόταν προς τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, τον Πρωθυπουργό της χώρας, τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, το υπουργικό συμβούλιο της απελθούσης αλλά και της τωρινής κυβέρνησης, τους αρμόδιους φορείς της Δικαστικής Εξουσίας οιουδήποτε βαθμού δικαιοδοσίας κλπ.
Ειλικρινώς, θα θέλαμε να γνωρίζουμε τι έγινε με αυτήν την πολύ σοβαρή καταγγελία που δυναμιτίζει το Σύνταγμά μας και το Δημοκρατικό μας Πολίτευμα. Ή πλέον σε αυτήν τη χώρα προστατεύεται η καταπάτηση της Δημοκρατίας και του Συντάγματος!!!  


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο