Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Θανάσης Σκούμας: Τι συμβαίνει κ. Δήμαρχε με τον περιφερειακό ΦΟΔΣΑ ΑΕ;

Διαπιστωτική πράξη με αριθμό Πρωτ. 959/22672/11-2-2016 εξέδωσε ο Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας- Στερεάς Ελλάδας, με την οποία διαπιστώνει ότι ο Περιφερειακός ΦΟΔΣΑ δεν λειτουργεί και συνεπώς η αρμοδιότητα εκπόνησης και υλοποίησης του Περιφερειακού Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων (ΠΕΣΔΑ) για τη Στερεά Ελλάδα, ανήκει στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σύμφωνα με τα διαλαιμβανόμενα στην
περ. β της παρ. 2 του άρθρου 35 του ν. 4042/2012.

Κατόπιν αυτών, αφενός μεν καταρρίπτονται για άλλη μια φορά οι λεονταρισμοί της κλειστής ομάδας, που θέλει να ελέγξει με αδιαφάνεια και εν κρυπτώ το σημαντικό θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων όλης της Στερεάς Ελλάδας, και αφ' ετέρου, επαναλαμβάνεται για άλλη μια φορά η μη νομιμότητα της σύστασης του ΦΟΔΣΑ με τη μορφή Ανώνυμης Εταιρείας.

Η ενημέρωση των πολιτών της Θήβας, αλλά και όλης της Στερεάς, βρίσκεται στο σκοτάδι. Πληροφορηθήκαμε, ότι στις 12-2-2016, έγινε Δ.Σ. του ΦΟΔΣΑ ΑΕ. Αναμένουμε πληροφόρηση και πλήρη ενημέρωση. Ζητάμε όλες οι συνεδριάσεις του ΦΟΔΣΑ ΑΕ, να είναι δημόσιες, ανοικτές και να τις παρακολουθούν οι πολίτες και να θέτουν ερωτήματα και να λαμβάνουν απαντήσεις.

Διαφορετικά, σημαίνει, ότι η διαχείριση των απορριμμάτων γίνεται για άλλους και όχι για τους πολίτες και το περιβάλλον..

Θανάσης Σκούμας



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο