Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Η SELFIE ΤΗΣ ΛΙΠΟΣΑΡΚΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ

Πάντα επίκαιρη και εκφραστική τούτη η selfie της "σύζευξης" λιπόσαρκης λογικής και παχύδερμου ψεύδους. Δύο πολιτικοί, γνήσιοι εκφραστές της αντιαισθητικής άποψης στην πολιτική και δεινότεροι του Μινχάουζεν στην εκδίπλωση των ψεμάτων. Αν και πρόσφατοι "επιβήτορες" της εξουσίας, μπορούν ήδη να κατηγοροποιηθούν στους πολιτικούς, οι οποίοι, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, έχουν διαπράξει πολιτικά "εγκλήματα" κατά του λαού, τον οποίον καλούν να επικυρώνει τις αλλοπρόσαλλες ή και άνομες ενέργειές τους.


Μόνο θλίψη σώρευσε η χτεσινή εμφάνιση του Πάνου Καμμένου, στην τηλεοπτική εκπομπή "Στον Ενικό", υπουργού της εθνικής υποτέλειας και προέδρου του κόμματος των... εξαρτημένων Ελλήνων.

Ο Πάνος Καμμένος απέδειξε ότι τα πολιτικά εγκλήματα δεν εξαγνίζονται με λεκτικές κορώνες και ψέματα...

Χωρίς υποδομή γνώσης του αντικειμένου του, γιατί για παιδεία και ευρύτερη καλλιέργεια ούτε λόγος να γίνεται, ανάλωσε τον τηλεοπτικό χρόνο προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, με αιχμή την "ευεργετική" παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, κατόπιν αιτήματος της Τουρκίας και συμφωνίας της με την Μέρκελ, ερήμην της Ελλάδας βεβαίως, βεβαίως!

Ο Πάνος Καμμένος, ο κάθε πολιτικός τούτου του "βεληνεκούς" της πολιτικής αθλιότητας, δεν είναι ούτε προοδευτικός, ούτε εκφραστής του ανθρωπισμού, αλλά εκμεταλλευτής μιας ξεπερασμένης πολιτικής πρακτικής, ενίοτε και δοξασίας, την οποία προβάλλει για να κρατήσει ή να υφαρπάσει την εξουσία.

Στις προηγμένες κοινωνίες η εμπειρία και ο ορθός πολιτικός λόγος γκρέμισαν τους μύθους. Στην ελληνική κοινωνική πραγματικότητα οι "μύθοι" ακόμα καλά κρατούν. Και ο Τσίπρας, ο Καμμένος , ο Παππάς (άλλο...καλόπαιδο της πολιτικής) ανενόχλητοι όχι μόνο από τη δεσποτεία της "μνημονειακής εξουσίας, αλλά και ανερυθρίαστοι για όσα λένε και πράττουν, αποδεικνύουν καθημερινά ότι το πολιτικό ψέμα έχει καταντήσει έμφυτη ιδιότητα των πολιτικών τούτης της χώρας.

Ο Καμμένος με τη σωρεία των ψεμάτων του χτες στην τηλεοπτική εκπομπή, αλλά και οι χτεσινές αποκαλύψεις για τα ψευδή στοιχεία που προσκόμισε στη Βουλή ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, για τα πόσα κανάλια λειτουργούν σ' άλλες χώρες της ΕΕ, στοιχεία που διαψεύδονται από έγγραφα των ελληνικών πρεσβειών ,αλλά και από τον πρόεδρο της ανεξάρτητης ραδιοτηλεοπτικής αρχής της Κύπρου, καταδείχνει την παράκρουση των ανίκανων πολιτικών, που ξεπερνά κάθε μεταφυσική προχειρότητα.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΥΡΜΟΓΛΟΥ


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο