Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Ο ΕΙΠΑ-ΞΕΙΠΑ “ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ” ΤΗΣ ΜΠΥΡΑΣ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Ο Πάνος Καμμένος ζει τον προσωπικό του μύθο από την καρέκλα του υπουργού Εθνικής Άμυνας. Ο οποίος έχει τεράστιες ευθύνες για τα διαπραττόμενα εγκλήματα κατά του Έθνους των Ελλήνων. Γιατί, συνομολογεί σε όλα τα ανοσιουργήματα που νομοθετούν “οι αριστεροί σύντροφοί του” κατά της Πατρίδος. Είναι συνυπεύθυνος, εκείνος και οι εναπομείναντες όμοιοί του στο κόμμα των “Εξαρτημένων Ελλήνων”, γι΄ αυτά τα εγκλήματα.
Αυτός ο “Εφιάλτης” της Πατρίδος, αφού πρώτα ακύρωσε τον ίδιο του τον εαυτό ποδοπατώντας την ιδρυτική διακήρυξη του κόμματός του με όλες τις βαρύγδουπες εξαγγελίες του για ανυποχώρητη στάση στις “κόκκινες γραμμές”, στη συνέχεια εκ του ασφαλούς “παίζει” το παιχνίδι της Εξουσίας. Το παίζει επαναστάτης και δεν ψηφίζει το νομοσχέδιο για την απόδοση της ελληνικής ιθαγένειας σε αλλοδαπούς μετανάστες, αφού πρώτα εξασφάλισε πως θα υπάρξει στη Βουλή πλειοψηφία από άλλους καλοθελητές του Συστήματος και έτσι δεν θα κινδυνεύσει με πτώση η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Αφήνει ελεύθερους κατά συνείδηση τους βο(υ)λευτές του να ψηφίσουν το νομοσχέδιο που αφορά στη συμβίωση των ομόφυλων ζευγαριών. Αφού πρώτα εξασφάλισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είχε την πλειοψηφία στη Βουλή, με τη σύμφωνη γνώμη επί του νομοσχεδίου, του ΠΑΣΟΚ, του “Ποταμιού” και της “Ένωσης Κεντρώων”.

Όταν κορόιδευε τους νησιώτες.

Στις αρχές Νοεμβρίου 2015, η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αποφάσιζε σε σύσκεψη στο Μαξίμου, ότι στη Λέσβο, στη Σάμο, στη Χίο στην Κω και στη Λέρο θα δημιουργηθούν τα πρώτα Κέντρα Υποδοχής “Προσφύγων” (Hotspots).
Ακολούθως, από την Κω, διαβεβαίωνε τους κατοίκους των ακριτικών νησιών μας:
“…Όχι σε σταθμούς υποδοχής στα νησιά. Όπου δημιουργήθηκε σταθμός υποδοχής  προσφύγων και μεταναστών, την ίδια στιγμή αυξήθηκε η ροή μεταναστών από την άλλη πλευρά…”.

Σήμερα, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου εξακολουθούν να “φιλοξενούνται” περί τις 20 χιλιάδες “πρόσφυγες”. Οι οποίοι – καθώς και οι άλλοι στην υπόλοιπη χώρα - με τις “ευλογίες” της ΕΕ και της μπολσεβίκικης κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ήλθαν για να μείνουν μόνιμα στην Ελλάδα. Προκειμένου να μετέχουν των τραγικών εξελίξεων που σύντομα θα βιώσει η Πατρίδα μας και να συμβάλλουν στην αλλοίωση της συνοχής του Έθνους των Ελλήνων.     

Στρατιωτικές στολές Maid of China.

Αυτοί λοιπόν, οι “υπερπατριώτες” με το χαμηλό κέντρο βάρους, αντίθετα με όσα υποσχέθηκαν, με την πολιτική τους κλείνουν καθημερινώς και τις τελευταίες ελληνικές μικρό-επιχειρήσεις. Και ενώ έχουν τη δυνατότητα – αυτοί οι ψευτοπατριώτες – να δίνουν έστω ένα μικρό φιλί ζωής στην πεθαμένη εν Ελλάδι, επιχειρηματικότητα, αυτοί αρνούνται και αυτό το φιλί ύπαρξης.
Έτσι, οι Έλληνες στρατιώτες θα φοράνε από τούδε και στο εξής χιτώνια και μπλούζες Maid of China. Ναι πολύ καλά ακούσατε.
Γιατί, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, επέλεξε τα κινεζικά εργοστάσια για την κατασκευή στρατιωτικού ρουχισμού; Έλεος Κύριε!!
Τι συμφέροντα κρύβονται πίσω από αυτήν την μεγάλη παραγγελία;
Μπορούσε κάποια ελληνική βιοτεχνία να κατασκευάσει αυτόν τον στρατιωτικό ρουχισμό;
Δυστυχώς, ο Πάνος Καμμένος έχει χάσει και το τελευταίο ψήγμα πατριωτισμού που είχε. Αν τελικά είχε ποτέ του. Από την άλλη μεριά τον “ενόχλησε” τάχατες – τάχατες η δήλωση Μουζάλα περί “Μακεδονίας”, αλλά δεν τον ενόχλησε η δήλωση του άλλου Μπολσεβίκου Μπαλαούρα. Που από τα “γουναράδικά” είδαν φως και μπήκαν στην ελληνική Βουλή.

Ο “επαναστάτης” της Μπύρας.

Πριν μήνες στο νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα, οι “Ανεξάρτητοι Έλληνες” άσκησαν δριμεία κριτική κατά της κυβέρνησης και τάχθηκαν κατά της ρύθμισης για τη φορολόγηση της ελληνικής μπύρας, που παράγουν μικροί ανεξάρτητοι παραγωγοί. Και απειλούσε ο Πάνος Καμμένος ότι θα αποχωρήσει ο ίδιος και το κόμμα του από την κυβέρνηση. Άλλωστε, έκανε την “επανάστασή” του και από το twitter γράφοντας:  
 
Η φορολόγηση της Ελληνικής Μπύρας που ζει τη Θράκη και μικρές ζυθοποιίες σε όλη την Ελλάδα ΔΕΝ ψηφίζεται ούτε αποτελεί προαπαιτούμενο.

Έτσι, απαλλάχθηκαν του επί πλέον φόρου οι μικρές ζυθοποιίες που η παραγωγή τους δεν ξεπερνούσε τα 200 χιλιάδες εκατόλιτρα το χρόνο.  
Ωστόσο, στο πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε από την κυβέρνηση το βράδυ της 18ης Μαίου 2016 στη Βουλή, προβλέπεται από το 2018, αύξηση του φόρου περί του 50% στις μικρές ζυθοποιίες που παράγουν έως 200 χιλιάδες εκατόλιτρα ετησίως.
Παρά ταύτα παραμένει η έκπτωση στον ειδικό φόρο κατανάλωσης για το ούζο και το τσίπουρο. Προφανώς, γιατί είναι της αρεσκείας του Πάνου Καμμένου, που για τους γνωρίζοντες, είναι “γερό ποτήρι”.  

Της “τάξεως και της ηθικής” ο πατριώτης Πάνος.

Αυτή η Μπολσεβίκικη κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, προσπαθεί να πείσει τους εναπομείναντες ψηφοφόρους τους ότι πρεσβεύουν την τάξη και την ηθική. Άλλωστε, εκλέχθηκαν προκειμένου να φέρουν ένα νέο αέρα, τσαλαπατώντας και ακυρώνοντας τις κακές και επιζήμιες παθογένειες του παρελθόντος.
Αλλά, όπως λέει ο λαός μας: “με τα λόγια χτίζω ανώγια και κατώγια”…  
Έτσι, διαβάζουμε στο διαδίκτυο ότι ο Πάνος Καμμένος  ανάθεσε τη σίτιση “προσφύγων” κάποιων Hotspots, με απ΄ ευθείας ανάθεση – δηλαδή χωρίς διαδικασία διαγωνισμού – σε εταιρεία catering της Αθήνας. Της οποίας ιδιοκτήτης είναι ένας προσωπικός φίλος του κυρίου Υπουργού.
Γίνεται επίσης λόγος, ότι για την καθημερινή μεταφορά του φαγητού θα επιλαμβάνεται ο Στρατός και η μεταφορά θα γίνεται με τα πολεμικά αεροσκάφη τροφοδοσίας (ντακότες).  
Αληθεύει αυτή η είδηση; Απάντησε στο μέγα ζήτημα ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας και συγκυβερνήτης της κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ;
Γνωρίζει επίσης, ο κύριος Υπουργός την καταγγελία μας, πως πολλά από τα Hotspots κατασκευάζονται από εταιρείες των Μπόμπολα και Κόκκαλη;
Ούτε επί αυτού πήραμε μέχρι σήμερα καμιά απάντηση!!

Επί του πιεστηρίου.

Στις προηγούμενες ημέρες αναφέραμε τις εκτιμήσεις μας – ένεκα πληροφοριών – για τις ανακατατάξεις που θα συντελεστούν το επόμενο χρονικό διάστημα στο σαθρό πεπαλαιωμένο πολιτικό προσωπικό της Πατρίδος μας.
Σήμερα σας αναφέρουμε  ότι μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ αναζητείται ένα “βελούδινο διαζύγιο”.
Οψόμεθα…   



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο