Κυριακή 1 Μαΐου 2016

ΑΛΛΑΓΗ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Ανάλυση
Το δόγμα «Ανήκομεν εις την Δύσην» κατάστρεψε την Ελλάδα.
Όταν εκφωνήθηκε αυτό το δόγμα, η Δύση ήταν σεβαστή και δημοκρατική. Σήμερα η Δύση έπαψε να είναι αυτή που ήταν.
Η Δύση σήμερα έγινε κτήση και αποικία των Σιωνιστών Επικυρίαρχων της Γης, έγινε περιουσία και προτεκτοράτο της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Όταν λέμε Δύση εννοούμε Η.Π.Α.- ΝΑΤΟ- ΕΥΡΩΠΗ.

Εάν δεν είσαι Σιωνιστής, υπάλληλος του Παγκόσμιου Δικτάτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ, δεν γίνεσαι κυβερνήτης μιάς των πιο πάνω δυνάμεων. Κυβερνήτης=Νομάρχης-Governor!!!
Η σημερινή Σιωνιστική Δύση κατάστρεψε την Ελλάδα. Δυστυχώς οι πολιτικοί της Ελλάδος, προσηλωμένοι στα παλαιά δόγματα εξωτερικής πολιτικής, δεν το βλέπουν.
Η σημερινή Σιωνιστική Δύση μας έφερε ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ & Λαθρομετανάστες, δηλαδή εξαφάνιση του Ελληνισμού, και εποικισμό της Ελλάδος με Μουσουλμάνους εποίκους.
Η σημερινή κυβέρνηση της Ελλάδος, όντας αποτυχημένη σε όλους τους τομείς, προσπαθεί με νέα δάνεια και Μνημόνια να διορθώσει την καταστροφή. Προσπαθεί με το παλαιό και σάπιο Σιωνιστικό πολιτικό κατεστημένο, να περισώσει ότι μπορεί.
Το παλαιό πολιτικό Σιωνιστικό κατεστημένο, δοκιμάστηκε και δεν μπορεί, απέτυχε να σώσει την Ελλάδα!! Παρέδωσε τη Πατρίδα στα νύχια και δόντια του αρπακτικού ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Η Τουρκία κατάφερε να πλημμυρίσει την Ελλάδα με Μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, αφού βρήκε εδώ προδότες πολιτικούς αναρχοκουλτουριάρηδες, και θολοκουλτουριάρηδες, Εθνομηδενιστές και Διεθνιστές.
Τους πολιτικούς μας τους έπιασε ο πόνος για τους Μουσουλμάνους πρόσφυγες και λαθρομετανάστες, ενώ τα κράτη της Σιωνιστικής Δύσης κάνουν το κορόϊδο, και έκλεισαν τα σύνορα.
Οι αποτυχημένοι πολιτικοί μας, μαζί με τις Σιωνιστικές Μ.Κ.Ο.  τους  «Αλληλέγγυους», και τους Ακτιβιστές, βοηθούν με τις πράξεις τους, ώστε να εγκατασταθούν εδώ μόνιμα οι Μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες, παίζοντας έτσι εν αγνοία τους το ανθελληνικό παιχνίδι των διεθνών Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, και των Τούρκων, ώστε να εξαφανίσουν τον Ελληνισμό δια της μεθόδου του εποικισμού.
Βλέπε επισκέψεις διεθνών κυριών του ΟΗΕ, Σάρα Σάραντον, Αντζελίνα Τζολί, Βανέσα Redgrave, Πάπα, κ.λ.π.
Βλέπε ενέργειες Συριζαίων πολιτικών Τσίπρα, Μουζάλα, κυρά-Τασίας, Σίας, κ.λ.π.
Η οργάνωση Αλληλεγγύη μαζεύει τρόφιμα για τους λαθρό.
Τα ίδια πράττουν και οι ηγέτες της Ορθοδοξίας, με την ανέγερση Τεμένους, και με τα συσσίτια που θρέφουν τους λαθρό, και μια ημέρα θα σφάξουν τους Έλληνες, διατασσόμενοι από τους Σιωνιστές Παντοκράτωρες.
Ο διεθνής Σιωνισμός διέφθειρε τον παλαιό πολιτικό κόσμο της Ελλάδος, μετατρέποντας την Βουλή των Ελλήνων, σε Εβραϊκή Σιωνιστική Συναγωγή!!!
Εάν δεν είσαι Ελληνο-Εβραίος Σιωνιστής δεν εκλέγεσαι Βουλευτής-Υπουργός-Πρωθυπουργός-Πρόεδρος Δημοκρατίας.
Τα ίδια ισχύουν και στις χώρες της Σιωνιστικής Δύσης. (Η.Π.Α. &  Ε.Ε.). Τώρα οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες βάζουν χέρι και στην Λατινική Αμερική, βλέπε γεγονότα Αργεντινής, Βραζιλίας, Βενεζουέλας, κ.λ.π.
Εάν δεν είσαι σφογγοκωλάριος, υπηρέτης-υπηρέτρια του Σιωνιστή Παγκόσμιου Δικτάτορα Λόρδου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, δεν  εκλέγεσαι Βουλευτής σήμερα, πολλώ μάλλον Αρχηγός Κόμματος, και Πρωθυπουργός, ή Στέλεχος της Ε.Ε.
Εκείνο που χρειάζεται η Ελλάς σήμερα, είναι μια αλλαγή των διεφθαρμένων προδοτών πολιτικών ανδρών & γυναικών.
Με το σημερινό Σιωνιστικό πολιτικό προσωπικό, η Ελλάς δεν μπορεί να ανορθωθεί, διότι δεν το επιτρέπει ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Η Ελλάς ανήκει στη σφαίρα επιρροής της Σιωνιστικής Δύσης από το 1945, τότε που οι πρόεδροι Ανατολής-Δύσης διήρεσαν τον Κόσμο σε σφαίρες επιρροής.
Εκείνο που χρειάζεται η Ελλάς σήμερα είναι,
1.- Διαγραφή του χρέους, και Σεισάχθεια. Το Δημόσιο χρέος της Ελλάδος χαρακτηρίζεται από επιτροπές της Βουλής ως παράνομο, επαχθές, τεχνητό, και επονείδιστο. Τεχνητό και παράνομο διότι οι Σιωνιστές δανειστές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, μας χρεοκόπησαν μέσω τεχνικών οικονομικών μεθόδων.
2.-Εκδίωξη των λαθρομεταναστών, δια της χρήσης όλων των μεθόδων. ΟΧΙ να παίζουμε το παιχνίδι της Τουρκίας. Η Τουρκία βρήκε το κόλπο με τους λαθρομετανάστες να σκλαβώσει και κατακτήσει την Ελλάδα, με την Παγκόσμια Σιωνιστική κυβέρνηση του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, να συμφωνεί.
3.- Αλλαγή  Γεωπολιτικής κατεύθυνσης της χώρας. Με τη σημερινή Γεωπολιτική πορεία της χώρας, είμαστε χαμένοι.
Αυτό δεν μπορεί να γίνει με το παλαιό διεφθαρμένο Σιωνιστικό πολιτικό δυναμικό της χώρας. Χρειάζεται ΝΕΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ πολιτικό δυναμικό.
Ο νέος πρόεδρος της Ν.Δ. παίζει έξυπνο παιχνίδι εκφωνώντας λόγους υπέρ της παραμονής της Ελλάδος στη Σιωνιστική σκλαβιά, υπό την σκέπη ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-Ε.Ε.
Το παλαιό δόγμα, «Ανήκομεν εις την Σιωνιστικήν Δύσην» απέθανεν, εάν θέλουμε να επιζήσουμε, και να επιβιώσουμε σαν Ελληνισμός στον μελλοντικό Κόσμο του Πλανήτη Γη, πρέπει να κάνουμε αλλαγή προσανατολισμού.
Πρέπει να το καταλάβουμε σαν Έλληνες ότι οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες και Παντοκράτορες, μισούν τον Ελληνισμό και προσπαθούν με όλες τις πολιτικές, οικονομικές, και πολυ-πολιτισμικές μεθόδους να μας εξαφανίσουν!!!
Οι βάρβαροι και απολίτιστοι λαθρομετανάστες, θα  καταστρέψουν- κατόπιν διαταγής των Σιωνιστών- παν ότι θυμίζει Αρχαίο Ελληνικό Πολιτισμό, όπως έκαναν στην Παλμύρα και στη Βαβυλώνα της Μεσοποταμίας (ΙΡΑΚ).
Πρέπει  να  αντισταθούμε, και η μόνη λύση είναι η ΑΛΛΑΓΗ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ της Ελλάδος.
Παίζοντας το χαρτί της Ρωσίας, να εκβιάσουμε τους Σιωνιστές δανειστές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, (ΔΝΤ, ΕΚΤ, Ε.Ε.) να δεχθούν διαγραφή του χρέους. Ξέρετε τι είναι για τους Επικυρίαρχους της Γης, να κατεβάσουμε τους Ρώσους στο Αιγαίο;;;
Τους καταστρέφουμε όλα τα όνειρα-σχέδια για Παγκόσμια Σιωνιστική Κυριαρχία!!! Τόση δύναμη έχει η Γεωπολιτική θέση της χώρας μας.
Αλλά ποίος θα τα κάνει αυτά;; μήπως οι Τσίπρες-Κυριάκοι-Φώφες-Ποτάμια-Λεβέντηδες, που αφελώς ψηφίζουμε;;;
Βέβαια οι Σιωνιστές Επικυρίαρχοι θα αντιδράσουν λυσσωδώς και δυναμικά, αλλά θα έχουμε στο πλευρό μας νέους φίλους, εταίρους, και συμμάχους. Αλλιώς ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΑΠΕΘΑΝΕΝ ΚΑΙ ΕΤΑΦΗ από τους Μουσουλμάνους και Σιωνιστές!!!
Όταν το άδικο γίνεται νόμος, η αντίσταση γίνεται καθήκον.
                              ΑΝΤΩΝΗΣ  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
   Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής/Αρθρογράφος ΜΜΕ


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο