Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Αυτά να βλέπουν μερικοί...με τους αλλόθρησκους που έχουμε μαζέψει μέσα στην Ελλάδα!

Τη συμπαράσταση και τα συλλυπητήρια της ελληνικής κυβέρνησης για την πολύνεκρη βομβιστική επίθεση στην Αλεξάνδρεια, εξέφρασε ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δρούτσας προς τον ομόλογο του της Αιγύπτου, Ahmet Aboul Gheit,
 σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν νωρίτερα σήμερα οι δύο άνδρες. Στο μεταξύ το Υπουργείο Εξωτερικών, με δήλωση του εκπροσώπου του Γρηγόρη Δελαβέκουρα, καταδίκασε "απερίφραστα την αποτρόπαια τρομοκρατική επίθεση" σε εκκλησία στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου που είχε ως στόχο τους πιστούς που πήγαιναν να προσευχηθούν.




"Η βάρβαρη, εγκληματική αυτή πράξη, που κόστισε τη ζωή σε περισσότερους από 20 ανθρώπους, Χριστιανούς και Μουσουλμάνους, υπενθυμίζει για άλλη μια φορά πόσο σημαντικός και πόσο απαραίτητος είναι ο κοινός μας αγώνας ενάντια στην τρομοκρατία", αναφέρει στη δήλωση του ο κ. Δελαβέκουρας και συμπληρώνει: "Δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να δικαιολογήσει ή να νομιμοποιήσει την τυφλή βία από όπου και εάν προέρχεται". Ο υπουργός Εξωτερικών Δ. Δρούτσας αναμένεται να έχει, εντός της ημέρας, επικοινωνία και με τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας Θεόδωρο Β'.
 
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο