Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Wikileaks



ΤΟΥΣ έλειψε ο αντίπαλος και ο κόσμος δεν… ηρέμησε. Τέλος ο ψυχρός πόλεμος (που, κατά τόπους, ήταν και… θερμός), ξεκίνημα νέας εποχής και με τους ίδιους αφέντες. Και «τότε» και τώρα. Με τη Σοβ. Ένωση (τότε) να την κουμαντάρουν αρτηριοσκληρωτικά γερόντια ανυποψίαστα για τα κόλπα και τις παγίδες του αντιπάλου, με το ΝΑΤΟ (σήμερα) να σπέρνει βόμβες όπου υποδεικνύουν οι επιτελείς των ΗΠΑ.




ΚΑΙ, βέβαια, υπάρχει και ιστορία. Παγκόσμια που τη γράφουν οι ισχυροί, τη διαβάζουν οι λαοί και τη «ρετουσάρουν» οι νικητές. Με κοψίματα, ραψίματα, χρωματισμούς και αποχρώσεις. Σελίδες γνήσιες στημένες μπροστά σε μάτια, άλλες κρυμμένες-καταχωνιασμένες και κάποιες με την αλήθεια θαμμένη σε χιλιάδες ψέματα. Αυτό το τελευταίο είναι σύστημα και μέθοδος των Αμερικανών. Με τις υπηρεσίες τους (φανερές και μυστικές), με την τεχνική, την τεχνολογία και τους τεχνοκράτες ακριβοπληρωμένους και πιστούς, με πολιτικούς - μαριονέτες ενός αθέατου ιερατείου, με έναν λαό απορροφημένο στο κυνήγι του δολαρίου και αφημένο στην ηδονική οσμή του.



ΑΡΠΑΞΑΝ τα παγκόσμια γεγονότα με τις «οσμές» τους, τα’ κλεισαν σε φακέλους με την ένδειξη «αυτός θα ανοίξει σε 30 είτε 50 είτε σε 100 χρόνια» και πήγαν για… ύπνο. Οι Αμερικανοί των εμφυλίων ανά τον κόσμο, σχεδιαστές βρώμικων πολέμων (Βιετνάμ…) και στρατολόγοι λαών («μη τους φάνε οι Μπολσεβίκοι»), οι εμπνευστές και ηθικοί αυτουργοί της παγκόσμιας αντικομουνιστικής υστερίας και πάτρωνες φυτευτών δικτατόρων («δια τον κομμουνιστικόν κίνδυνον»). Και, βέβαια, όσο θα παραμένουν σφραγισμένοι και κλειστοί οι φάκελοι με τα στοιχεία και τα μεγάλα τους μυστικά, «πρέπει» οι λαοί να παραπλανώνται έντεχνα και συστηματικά. Ο κόσμος, ανά την Υφήλιο, να παραμένει «απασχολημένος» ψάχνοντας την αλήθεια.



Με «Πύλες Εισόδου» made in USA και με ανθρώπους-κατασκόπους που τους… ξέφυγαν «διαλαθόντες της προσοχής» (των αφεντικών τους).



ΨΕΥΤΙΚΟ, λοιπόν, κατασκευασμένο, αποπροσανατολιστικό και απολύτως ελεγχόμενο το Wikileaks κι αλίμονο να’ ταν η αλήθεια τόσο «εύκολη» και προσβάσιμη. Κι αν ο πρωταγωνιστής (Julian Assange) των… αποκαλύψεων έστεκε «απέναντι», το κρανίο του θα ‘ταν τρύπιο με μια σφαίρα των μυστικών υπηρεσιών. Όσο (απο)τιμώνται τα κεφάλια δολοφονημένων προέδρων, εκεί στις ΗΠΑ των πιστολέρο και της Μαφίας. Τον φυλάκισαν «δι ‘ασήμαντον αφορμήν», για να’ ναι πειστικός και αυτοί πιστευτοί. Οι… αφελείς Αμερικανοί με τους «πράκτορες» κάτω απ’ τη μύτη τους.



Θανάσης Νικολαΐδης
 
RAMNOUSIA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο