Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Θέμα χρόνου η τριπλή ανταλλαγή



Κοντά στον ΟΣΦΠ o Μανιάτης

Ο Παναθηναϊκός ρώτησε επί Αντωνίου για Κουμορτζί, η ΑΕΚ ρώτησε σήμερα για Μανιάτη αλλά οι απαντήσεις του Βεντούρη οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η ανταλλαγή Μανιάτη-Μήτρογλου-Κουμορτζί μεταξύ Ολυμπιακού-Πανιωνίου είναι θέμα χρόνου!




Ο πρόεδρος του συλλόγου της Νέας Σμύρνης, Γεράσιμος Βεντούρης τόνισε πως είναι αισιόδοξος για τον δανεισμό του Μήτρογλου, κάτι που πιθανότατα θα γίνει μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Ο διεθνής φορ θα ήταν ήδη παίκτης του Πανιωνίου, όμως η μεταβίβαση των μετοχών είναι ο λόγος της καθυστέρησης.



«Είμαστε κοντά στον δανεισμό του Μήτρογλου, τρέναρε το θέμα η καθυστέρηση της μεταβίβασης των μετοχών και θα ξεκαθαρίσει την Τρίτη ή την Τετάρτη», ανέφερε σχετικά ο πρόεδρος του Πανιωνίου.



Ουσιαστικά πάντως, έδειξε ότι το πιο πιθανό είναι να πάει τώρα ο Μήτρογλου στον Πανιώνιο, μέχρι το τέλος του Γενάρη να μετακομίσει ο Κουμορτζί στο λιμάνι και το καλοκαίρι να ακολουθήσει την ίδια διαδρομή και ο Μανιάτης.



Εν συνεχεία ανέλυσε και τι ισχύει για το θέμα του Μπερνάρ Κουμορτζί, ενώ αποκάλυψε και τις επαφές που είχε με τον Κώστα Αντωνίου: «Ο Μπερνάρ δεν έχει προσφέρει αυτά που θα θέλαμε φέτος. Είχαμε μια κουβέντα και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει στις αρχές του Γενάρη στα κρίσιμα παιχνίδια που έχουμε και μέχρι το τέλος Γενάρη θα δούμε τι θα γίνει... Υπάρχει ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό, αλλά δεν είναι η πρόθεσή μας την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο να χάσουμε δύο παίκτες. Με τον Παναθηναϊκό, είχαμε επαφές με τον κύριο Αντωνίου. Στην αρχή έγινε πρόταση που περιελάμβανε χρήματα και παίκτες και στη συνέχεια υπήρξε νέα πρόταση μόνο με έμψυχα ανταλλάγματα, που δεν τη συζητήσαμε».



Έστειλε... τον Μανιάτη




Ο νέος ισχυρός άνδρας του Πανιωνίου αναφέρθηκε στον Γιάννη Μανιάτη αλλά και στις επαφές με την ΑΕΚ, ενώ ξεκαθάρισε πως το θέμα του συνδέεται με τον Μήτρογλου, άρα επί της ουσίας τον... έστειλε στον Ολυμπιακό: «Με τον κύριο Αδαμίδη έχω μιλήσει αρκετές φορές. Μιλήσαμε και σήμερα και ανταλλάξαμε ευχές. Γνωρίζουμε το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Μανιάτη, αλλά ο κύριος Αδαμίδης κατανοεί ότι το μέλλον του παίκτη συνδέεται έμμεσα με την περίπτωση του Μήτρογλου. Μέσα στην εβδομάδα, ίσως και αύριο Δευτέρα, θα λήξει το θέμα και θα δούμε αν υπάρχει νόημα να μιλήσουμε ξανά για τον ποδοσφαιριστή».



Στο φινάλε των δηλώσεων του επεσήμανε ότι ο Πανιώνιος θα ενισχυθεί στην περίοδο του Γενάρη: «Κινήσεις θα κάνουμε. Απλά πάντα την χειμερινή μεταγραφική περίοδο είναι περιορισμένες οι επιλογές και πρέπει να γίνουν κινήσεις άμεσης αποτελεσματικότητας που θα βοηθήσουν άμεσα την ομάδα. Θα έχω και σήμερα συζήτηση με τον κύριο Λεμονή για μεταγραφικά θέματα. Πάντως η ομάδα θα ενισχυθεί».



Πηγή: gazzetta.gr

ΠΗΓΗ 2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο