Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Στην Ευρυτανία ο Μποτρίνι και οι εκπαιδευόμενοι

απο Prasia.com



Στο έκτο επεισόδιο του Botrini's Project θα παρακολουθήσουμε το περιπετειώδες ταξίδι του Έκτορα Μποτρίνι και της ομάδας που θα στελεχώσει το καινούργιο του εστιατόριο.



Αυτό το ταξίδι θα είναι γεμάτο εκπλήξεις και ανατροπές και θα δώσει ένα σημαντικό μάθημα σε όλους.

Ο διακεκριμένος σεφ και οι 10 εκπαιδευόμενοι που έχουν απομείνει, βρίσκονται στην Ευρυτανία. Σε αυτή την εκδρομή θα πρέπει να αποδείξουν ότι μπορούν να συνυπάρξουν, να λειτουργήσουν σαν ομάδα και να συνεργαστούν.

Στόχος του Έκτορα είναι να έρθουν όλοι πιο κοντά στην φύση, να γνωρίσουν την πρώτη ύλη της τροφής και να κατανοήσουν τη διαδικασία μέχρι την παραγωγή του τελικού προϊόντος. Επιπλέον, μέσα από μια σειρά δραστηριοτήτων θα δοκιμαστούν σε συνθήκες ανάλογες με αυτές που επικρατούν στην κουζίνα ενός εστιατορίου.

Ποιοι θα τα καταφέρουν; Στο τέλος του ταξιδιού, σε μια συζήτηση γύρω από τη φωτιά, θα ειπωθούν αλήθειες που θα αλλάξουν για πάντα τις σχέσεις τους. Η επιστροφή στην Αθήνα τους επιφυλάσσει άλλη μια δυσάρεστη έκπληξη.

Κατά τη διάρκεια ενός μαθήματος μαγειρικής, οι εντάσεις και οι κόντρες που σιγοβράζουν στην ομάδα θα έρθουν στην επιφάνεια και θα πυροδοτήσουν πολλές εκρήξεις.



Αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο