Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Τι λέει ο Μεϊμαράκης για την πρόσφατη έκρηξή του…

απο kentrinews.gr

Η σφοδρή αντιπαράθεση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη με το κόμμα του ΛΑΟΣ μπορεί για κάποιους να μοιάζει με έκρηξη ενός πολιτικού που νοιώθει να σπιλώνεται και να συκοφαντείται, όπως υποστηρίζει ο ίδιος…
αλλά επί της ουσίας κρύβει και κάτι άλλο: κρύβει την απόφαση του Μεϊμαράκη να βάλει τέλος στη φημολογία , έστω κι αν εξετράπη φραστικώς με τον Κοραντή, που διακινείται, από το ΛΑΟΣ όπως εκτιμά, γύρω από το όνομά του σχετικά με τις προμήθειες που έχουν δοθεί για τα εξοπλιστικά προγράμματα.








Ο πρώην υπουργός Άμυνας θεωρεί ότι πίσω από τους ψιθύρους και την φημολογία των τελευταίων δύο μηνών για το πρόσωπό του κρύβεται το κόμμα του Καρατζαφέρη.



Η στιγμή όμως που πήρε την απόφαση να περάσει σε μετωπική επίθεση με τον Καρατζαφέρη και τον Κοραντή ήταν όταν άκουσε με τα ίδια του τα αυτιά σε τηλεοπτική εκπομπή ότι «ο Κοραντής είχε στοιχεία της ΕΥΠ εναντίον του». Ποιος είδε τότε το Θεό και δεν φοβήθηκε…







Το αποτέλεσμα ήταν αρχικώς να επιτεθεί με σφοδρότητα και κυρίως με επιχειρήματα στον Καρατζαφέρη, λέγοντας ότι ούτε υπέγραψε, ούτε παρέλαβε κανένα υποβρύχιο ως υπουργός Άμυνας. Η συνέχεια δόθηκε στο κοινοβούλιο με το γνωστό επεισόδιο με τον Ι. Κοραντή. «Ήρθε μ΄ ένα χαμόγελο να μου πει καλημέρα, νομίζοντας ότι είμαι και εγώ κανένας πρέσβης ή καθηγητής για να κάνουμε κουβεντούλα, σαν να μου έλεγε «δεν συνέβη και τίποτα ρε φίλε»» έλεγε ο Μειμαράκης σε βουλευτές και δημοσιογράφους.







Ο πρώην υπουργός επιμένει ακόμη και σήμερα ότι δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα και ότι δεν θα επιτίθετο σε κανέναν εάν ο κ. Καρατζαφέρης ζητούσε να συσταθεί εξεταστική επιτροπή. Ζήτησε όμως προανακριτική θέλοντας, όπως σημείωναν οι συνεργάτες του, να τον κλείσει φυλακή, χωρίς στοιχεία, χωρίς να υπάρχει καμία αναφορά στο πόρισμα του ΣΔΟΕ.



Στη ΝΔ δημοσίως δεν έχουν σχολιάσει το επεισόδιο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα «έβαψαν και μαύρα», που ο Μειμαράκης αποδόμησε πολιτικά για το θέμα των υποβρυχίων τον Καρατζαφέρη. Τώρα όσον αφορά στα υπόλοιπα που ακούγονται περί «δυσφορίας Σαμαρά» ή ότι «υπάρχει θέμα αντικατάστασης» του Μειμαράκη από το Ινστιτούτο Καραμανλής μάλλον είναι στη φαντασία ορισμένων που τα λένε και τα διακινούν.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο