Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Κραυγή πόνου.

Τα λόγια μου είναι πόνου και αγανάκτησης, λόγια που θα φώναζε κάθε Ελληνίδα μάνα. Μην προσπαθείτε να φιμώσετε το στόμα που λέει την αλήθεια, αλλά το στόμα που λέει ψέματα και ικανοποιεί στο να χαϊδεύει τα αυτιά κάποιον.

Συλλογιστήκατε ποτέ κύριε Πρωθυπουργέ, κύριοι Υπουργοί και βουλευτές ότι ο Ελληνικός λαός είναι αυτός που σας έδωσε εξουσία, είναι αυτός που σας έδωσε αξία και αναδειχτήκατε, και εσείς το μόνο που σκεφτήκατε είναι η έπαρση και το χρήμα, και τώρα μας λέτε δεν μας φθάνουν αυτά τα θέλουμε όλα, τα όνειρα σας, τις ελπίδες σας, τον αέρα σας, τον ήλιο σας, την τιμή σας, τα πάντα μια μέθοδο αποτελεσματικής απόγνωσης και εξόντωσης για να οδηγηθούν οι Έλληνες στην καταστροφή.

Γνωρίζετε κύριοι πολιτικοί ότι ο Χίτλερ δεν πήρε μόνος του τα όπλα να σκοτώσει τόσους χιλιάδες ανθρώπους, αλλά είχε τα πιόνια του που εκτελούσαν τις εντολές του. Ο Πιλάτος δεν χτύπησε ο ίδιος το καρφί στον Χριστό, όμως αυτός συναίνεσε στο να θανατωθεί.

Γνωρίζετε πως τους αποκάλεσαν, τον μεν πρώτο εγκληματία πολέμου, το δε δεύτερο δολοφόνο, ψάξτε λίγο να δείτε και το τέλος τους. Ας αναλογιστεί ο καθένας τις ευθύνες του και να ρωτήσει την συνείδηση του, μήπως συμμετέχω ή ευθύνομαι κι εγώ στις πράξεις εξόντωσης και αφανισμού του Ελληνικού Έθνους; Μήπως αργότερα με αποκαλέσουν εγκληματία και προδότη του Έθνους;

Ο Έλληνας που ρέει στις φλέβες του αίμα Ελληνικό και Ορθόδοξο, γιατί αυτό μας έχει αποδείξει η ιστορία μας, έχει θάρρος, έχει τόλμη, έχει πίστη και με αυτά κερδίζει, δε φοβάται κανένα Νομισματικό Ταμείο και καμιά ανθρώπινη μορφή που προσκυνά για Θεό του το χρήμα.

Αν έχεις φόβο θεού έχεις και Πίστη, και εάν έχεις Πίστη ότι για τον άνθρωπο είναι αδύνατον για τον Θεό είναι δυνατό. Η φωνή μου, φωνή όλων. Και η ΚΡΑΥΓΗ ΜΟΥ ΚΡΑΥΓΗ ΛΑΟΥ!!!

ΔΙΑΛΕΧΤΗ ΔΙΓΓΕΛΟΥΔΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο