Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Οι κωλοτούμπες του Παντελή Οικονόμου

Θλίψη και απογοήτευση προκάλεσε η τοποθέτηση του υφυπουργού Οικονομικών Παντελή Οικονόμου, τη Δευτέρα στη βουλή, για το μνημόνιο. Ο πολιτικός που μέχρι χθες ζητούσε να καταγγείλει η κυβέρνηση το μνημόνιο, εμφανίζεται τώρα να το υπερασπίζεται με πάθος.


Βλέπετε τώρα στρογγυλοκάθισε στην υπουργική καρέκλα και …ξέχασε την κριτική που έκανε και κυρίως αποποιήθηκε τις απόψεις του.




Μιλώντας στη βουλή ο Π. Οικονόμου σε μια προσπάθεια να ισορροπήσει στο χθες και στο σήμερα είπε απίθανα, άλλα άκρως πασοκικά, πράγματα:



«Το ψήφισα. Βεβαίως και έκανα κριτική, αλλά υπάρχει η εξής απλούστευση, που μπορεί να γίνει θανατηφόρα στις μέρες μας: ότι όσοι ψήφισαν το μνημόνιο, το αγαπάνε.



Και ότι όσοι δεν το αγαπούν, πρέπει να το καταψηφίσουν ακόμη και αν γίνει στάση πληρωμών» δήλωσε χαρακτηριστικά.



Kάποια στιγμή μάλιστα έχασε την ψυχραιμία του και μιλώντας ως… εισαγγελέας – για να μην πούμε χωροφύλακας…- έκανε λόγο για «ανώνυμους τραμπούκους, οι οποίοι του επιτέθηκαν μέσω διαδικτύου για το κείμενο που είχε αναρτήσει στην προσωπική του ιστοσελίδα με τίτλο «Πώς να βγούμε από το μνημόνιο μία ώρα αρχύτερα».



Ο Π. Οικονόμου έκανε λόγο για προσπάθεια να αλλοιωθούν οι πολιτικές του θέσεις, από «τραμπούκους», «κακοποιούς» και «εγκληματίες» που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία και οι οποίοι διαισθάνονται ότι απειλούνται τα συμφέροντα τους.



Παράλληλα επεσήμανε ότι τέτοιου είδους προκλήσεις, δεν πρέπει να υποθάλπονται από βουλευτές και πρόσθεσε ότι για το θέμα πρέπει να επιληφθεί η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.



Υπενθυμίζεται ότι η πρωτοβουλία του να αφαιρέσει από το προσωπικό του site στο διαδίκτυο τις δηλώσεις του κατά του Μνημονίου, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.



Ω καιροί, ω ήθη!

απο kentrinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο