Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Αφυπνισθείτε και αντισταθείτε στη Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Γράφει ο Τρύφωνας.
 Έφθασε η ώρα που η εξωπολιτική εξουσία της κερδοσκοπίας ελέγχει και καθορίζει αυτή τη δημιουργημένα κατά αριστοτεχνικό τρόπο κρίση που ζούμε όλοι μας. Οι κυβερνήσεις όλων των κρατών, μηδενός εξαιρουμένης, υπακούν τυφλά και υπηρετούν την πολιτική που χαράζει η εν λόγω εξουσία.
Αυτό γίνεται με τη συμμετοχή των μελών και στελεχών των κυβερνήσεων  σε κλειστά συνέδρια, ένα εκ των οποίων είναι και αυτό της λέσχης Bilderberg.

Το κέρδος φυσικά είναι προσωπική "εξέλιξη"  του καθενός εξ΄αυτών, μιας και οι περισσότεροι αναριχήθηκαν σε ύψιστα αξιώματα.Το σχέδιο είναι σε όλους γνωστό.
 Η  Παγκόσμια Κυβέρνηση.
Η Παγκόσμια δικτατορία που θα εξαθλιώσει τους πολίτες για να μπορεί να τους ελέγχει. Για να καταργήσει πλήρως τους θεσμούς, τον πολιτισμό, την εθνικότητα και τέλος την ελεύθερη ....
  βούληση τους.
Η κυβέρνηση της υποταγής και του τρόμου. Η κυβέρνηση του αντίχριστου... που φυσικά και δεν θα είναι με φτερά και κέρατα  "ωσάν το τέρας της αποκάλυψης", αλλά αλληγορικά.


Η σπουδαιότερη λοιπόν από αυτές τις κλειστές συγκεντρώσεις είναι αυτή της Bilderberg.
H συμμετοχή των μελών  γίνεται με αυστηρά προσωπικές προσκλήσεις.  Οι συμμετέχοντες  αποφεύγουν οποιαδήποτε αναφορά σχετικά με τη λέσχη, δεν τους επιτρέπεται να μιλήσουν στα Μ.Μ.Ε. και είναι η "επίκαιρη ελίτ" των πολιτικών, γραμματείς και πρόεδροι διεθνών οργανισμών, εκπρόσωποι εταιρειών πετρελαίου και όπλων, τραπεζιτών και ολίγων δημοσιογράφων.
Μέλη τα τελευταία χρόνια στις συνελεύσεις της Bilderberg μεταξύ άλλων είναι ο Σόρος, οι Ροκφέλερ, ο Ντ΄Εστέν, οι Κλίντον, οι Χόλμπρουκ, και φυσικά ο Κίσσιγκερ.

Από τους Έλληνες τακτικά παρώντα μέλη είναι ο Γ. Κωστόπουλος της credit bank, ο Λ. Τσούκαλης της ΕΛΙΑΜΕΠ, ο Γ. Δαυίδ της coca cola, ο Γ. Αλογοσκούφης (που έγινε Υπουργός Οικονομικών), ο Γ. Αρσένης (που έγινε Υπουργός Οικονομικών),  η Α. Διαμαντοπούλου, ο Κ. Καραμανλής, ο Ε. Χριστοδούλου της eurobank, ο Γ. Χαρδούβελης της eurobank,  ο Θ. Βερέμης του Πανεπιστημίου Αθηνών (γνωστός για τις άθλιες δηλώσεις του "Φυλετικά δεν είμαστε Έλληνες"),  ο Σ. Μάνος, ο Α. Ανδριανόπουλος, ο Θ. Πάγκαλος, και φυσικά δεν θα μπορούσαν να έχουν λείψει οι Α. Σαμαράς και Γ. Παπανδρέου. Ο μοναδικός Έλληνας δημοσιογράφος που έχει προσκληθεί και λάβει μέρος είναι ο Α. Παπαχελάς και μάλιστα δύο φορές.

Φέτος το συνέδριο της λέσχης Bilderberg   έγινε από τις 9-12 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Suvretta house το St. Moritz στην Ελβετία.
Και φυσικά μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί η φετινή πρόσκληση του Γ. Παπακωσταντίνου και πολύ περισσότερο δεν μπορεί να θεωρηθεί τυχαία η αντικατάστασή του αμέσως μετά το τέλος του συνεδρίου της Bilderberg.
Μπορείτε να δείτε τη λίστα των προσκεκλημένων όλων των χωρών εδώ (bilderberg2011.com/bilderberg-members ) .

Όλοι αυτοί (και άλλοι τόσοι) λοιπόν είναι υπεύθυνοι για την σημερινή μας κατάσταση.
Πουλάνε την συνείδησή τους με αντάλαγμα την προσωπική τους επαγγελματική σταδιοδρομία.
Είναι υπεύθυνοι γιατί ενώ γνωρίζουν πως η κρίση είναι κατασκευασμένη από τους ίδιους και τους όμοιους τους, προσπαθούν να πείσουν τον Ελληνικό λαό (και οι υπόλοιποι τους δικούς τους λαούς) πως η κρίση είναι διεθνής, είναι οικονομική και πως μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχει και ο λαός (μαζί τα φάγαμε, οι Έλληνες δεν δουλεύουν είναι τεμπέληδες, έχουμε πολλές αργίες και άλλα τέτοια ευτράπελα).

Σκοπός τους για τη χώρα μας είναι η πλήρης κατάργηση του εργατικού δικαίου, η διάλυση του κοινωνικού κράτους, η εξαφάνιση της εθνικής παιδείας, η υποβάθμιση της υγείας, και τέλος η απώλεια της εθνικής μας μνήμης και συνείδησης.

Καθήκον του καθενός μας είναι να "φυλλάτει Θερμοπύλες".
Καθήκον του καθενός μας  είναι  να δώσει τον αγώνα του ξεπερνώντας τα όρια του και την τυχόν προσωπική του επαγγελματική - οικογενειακή ζημιά.
Καθήκον του καθενός μας είναι η προσπάθεια της διάλυσης του κατεστημένου που προσπαθούν να μας επιβάλλουν.
Καθήκον του καθενός μας είναι η αφύπνιση των γύρων μας σε οικογενειακό, φιλικό, αλλά και ανοιχτό περιβάλλον μας.
Καθήκον του καθενός μας  είναι η διασφάλιση της ζωής αρχών και αξιών για τα παιδιά μας.
Καθήκον του καθενός μας είναι να πράξει έτσι ώστε να έρθει η ώρα που θα λογοδοτήσουν όλοι οι παραπάνω υπαίτιοι.

--------------Αφυπνισθείτε και αντισταθείτε στην-------------------------
-----------------ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.--------------------------------

 από ΗΠΕΙΡΟΣ - ΕΛΛΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο