Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Θ. Ρομπόπουλος: «Δεν ψηφίζω. Δεν μασάω…»


Εχθές γράφαμε ότι οι βουλευτές ότι και να λένε, όσο και να γκρινιάζουν είναι ΚΟΤΕΣ ΛΥΡΑΤΕΣ, και θα σηκώσουν σαν πειθήνια όργανα το χεράκι να ψηφίσουν τον θάνατο της χώρας.
Σήμερα ο βουλευτής Θεσσαλονίκης Θ. Ρομπόπουλος που έχει εκφράσει την δυσαρέσκειά του στο παρελθόν, δήλωσε ξεκάθαρα ότι δεν θα ψηφίσει το μεσοπρόθεσμο, γιατί, όπως αναφέρει οι αποφάσεις παίρνονται εκτός Ελλάδος. Πλέον 2 βουλευτές του κυβερνώντος δηλώνουν ξεκάθαρα ότι δεν θα ψηφίσουν το Μνημόνιο 2. Πρώτος είχε εκφράσει την πρόθεσή του να μην ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο ένας άλλος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ο κ. Αθανασιάδης, αντιδρώντας στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ,
Κύριοι βουλευτές, ο χαρακτηρισμός μας ΚΟΤΕΣ ΛΥΡΑΤΕΣ, ο οποίος εκφράζει όχι το ιστολόγιο αλλά την άποψη του κόσμου για τους βουλευτές, μένει ως έχει. Δεν εμπιστευόμαστε κανέναν γιατί οι βουλευτές είναι εθισμένοι στις κυβιστήσεις, κοινώς κωλοτούμπες… Δείτε τους συναδέλφους σας Π. Οικονόμου και Π. Κουκουλόπουλος που μόλις ανέλαβαν υπουργικές θέσεις από πολέμιοι του Μνημονίου γίνανε βασιλικότεροι του βασιλέως…
Αποδείξτε μας ότι εσείς διαφέρετε από τους υπόλοιπους και μένετε πιστοί στις θέσεις σας μέχρι το τέλος και θα έχετε προσφέρει μεγάλη υπηρεσία στον ελληνικό λαό.
Ακούστε την συνέντευξη που έδωσε σήμερα ο βουλευτής Θ. Ρομπόπουλος στον real fm: 

από το real.gr
Δεν ψηφίζει τα νέα μέτρα και δεν παραιτείται από τη θέση του βουλευτή ξεκαθάρισε ο Θωμάς Ρομπόπουλος, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε: «Κατάλαβα χθες στο ΚΤΕ ότι δεν αποφασίζουν οι βουλευτές. Αποφασίζει η τρόικα, οπότε τι λόγος υπάρχει να είναι κάποιος βουλευτής στην Ελλάδα;» Ωστόσο, πρόσθεσε: «Δεν είναι λύση να παραιτηθώ. Δεν φεύγεις από τη μάχη. Πρέπει να μάχεσαι για τις ιδέες σου».
Όπως είπε ο βουλευτής, «δεν ξέρουμε ποιο θα είναι το χρέος μας. Θα δώσουμε γη και ύδωρ για να πάρουμε μία δόση. Πάνω από όλα είναι η Ελλάδα, δεν είναι κομματικό θέμα».
Ο κ. Ρομπόπουλος εκτίμησε ότι: «Την πέμπτη δόση θα την πάρουμε. Είναι εξασφαλισμένη. Να διαπραγματευτούμε σοβαρά και σωστά. Τους εκβιασμούς δεν τους πιστεύω. Δεν μασάω»
Ο βουλευτής υπογράμμισε πως πρέπει να υπάρξει μια ευρωπαϊκή λύση για το χρέος και δήλωσε: «Δεν μπορεί η Ελλάδα να εξοφλήσει το χρέος. Θα δουλεύουμε μια ζωή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο