Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Να έχουν υπόψιν τους ότι οι Έλληνες είναι πολύ “προικισμένοι”

Ένας χάρτης της Ευρώπης που απεικονίζει ποιας χώρας οι κάτοικοι είναι οι πιο… προικισμένοι κάνει τον γύρο του Διαδικτύου. Ο «χάρτης του πέους» (και όχι «για το πέος») είναι σχετικά κολακευτικός για τους Έλληνες αφού τους εμφανίζει να είναι πιο προικισμένοι από τους Τούρκους, τους Σκοπιανούς και σχεδόν το σύνολο των Βαλκάνιων λαών.
Στην πρώτη θέση συναντάμε τους Ούγγρους με μέσο όρο μήκους πέους τα 16, 51 εκατοστά, ενώ έπονται οι Γάλλοι, οι Τσέχοι και οι Ολλανδοί.
Δικαιολογείται άρα και η φήμη του Στρος Καν, του με ουγγρικές ρίζες Σαρκοζύ , καθώς και του «ιπτάμενου Ολλανδού».

Ο χάρτης δημοσιεύεται από το MAPPING STEREOTYPES PROJECT, που χαρτογραφεί τον πλανήτη μέσα από τα στερεότυπα.
Αξίζει πάντως να αναφερθεί ότι στον αντίστοιχο παγκόσμιο χάρτη στις πρώτες θέσεις συναντάμε χώρες όπως ο Νίγηρας, η Νιγηρία και η Νικαράγουα.
Είμαστε βέβαιοι ότι πολλοί Έλληνες θα ανακαλύψουν την μακρινή τους καταγωγή από την Ουγγαρία και οι μελαχρινοί από την υποσαχάρια Αφρική. Οι πιο ευφάνταστοι θα επιμένουν ότι είναι τέκνα ανταρτών Σαντινίστας…

Τώρα που η φήμη μου εξαπλώθηκε, μου στέλνουν νύφες και από την Ρωσία
Εκτός από τις «γριές κότες» και οι κόκορες κάτι κάνουν. Ίσοι με δύο τριαντάρηδες ή τρεις εικοσάχρονους φαίνεται πως είναι οι άνδρες ηλικίας 60 ετών, οι οποίοι δεν πτοούνται από το πέρασμα του χρόνου, την οικονομική κρίση και την κρίση θεσμών και κάνουν συχνά σεξ. Το 45% το κάνει τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα σύμφωνα με  έρευνα που έκανε το Ανδρολογικό Ινστιτούτο Αθηνών και η Εταιρεία Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας σε δείγμα 300 ανδρών.
Αποδεικνύεται πως 9 στους 10 άνδρες -ποσοστό 87%- στην ηλικία των 60 ετών , ενδιαφέρονται για το σεξ και μάλιστα το 35% απευθύνθηκε σε ειδικό όταν παρουσίασε κάποιο πρόβλημα σχετικό.
Όσοι ντρέπονταν  τους γιατρούς ρώτησαν τον πατέρα τους.
Στο Γενικό Νοσοκομείο της Ρόδου «Ανδρέας Παπανδρέου» αποκλείεται πάντως να απευθυνθούν, καθώς κλείνει. Για συμβολικούς λόγους προτείνεται  η μετονομασία του σε «Γεώργιος Ανδρέα Παπανδρέου», ή για συντομία Νοσοκομείο (Τέλος) ΓΑΠ:  Τα νοσοκομεία κλείνουν αλλά οι σεξουαλικοί «χάρτες» και η φήμη μένουν για πάντα…

Ενώ έκκληση σε 30.000 γυναίκες να φροντίσουν για την αφαίρεση των σιλικονούχων εμφυτευμάτων στήθους (μάρκας PIP) σχεδιάζουν να απευθύνουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας οι γαλλικές υγειονομικές αρχές, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η Liberation. Πριν από το τέλος της εβδομάδας, οι αρχές θα ζητήσουν από όλες τις γυναίκες που έχουν εμφυτεύματα στήθους της μάρκας PIP να τα αφαιρέσουν: τα εμφυτεύματα αυτά είναι από μη εγκεκριμένο υλικό και είναι πιθανό να προκαλέσουν εκτός από φλεγμονές και καρκίνο, αναφέρει η εφημερίδα.
Είναι βέβαιο ότι όσες προτίμησαν τη μάρκα PIP, τώρα τραβάνε τα βυζάντια τους από την αγωνία, αιώνα τον αιώνα, μέχρι να φθάσουν στην πτώση της Βασιλεύουσας…
Μ.Ο.

Antinews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο