Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Επεισόδιο κατά του Π.Τσίμα στην Λιβαδειά

Επεισόδιο σε βάρος του δημοσιογράφου και σχολιαστή του MEGA Παύλος Τσίμα είχαμε στη Λιβαδειά όταν ομάδα περίπου 30 πολιτών με συνθήματα του τύπου «Το πάθος για χρήμα σε κάνει Παύλο Τσίμα» και ανάλογα πλακάτ, ξεπέρασαν κάποια όρια και άρχισαν να ρίχνουν αβγά, με αποτέλεσμα ο δημοσιογράφος να δεχθεί ένα από αυτά στο πρόσωπο.


Όλα αυτά έξω απο βιβλιοπωλείο της πόλης όπου ο δημοσιογράφος επρόκειτο να παρουσιάσει το βιβλίο του «Το ημερολόγιο της κρίσης».


Με τις θέσεις και τις απόψεις του Π.Τσίμα υπερ των κυβερνήσεων Παπανδρέου και Παπαδήμου κια φυσικά υπέρ των Μνημονίων, μας χωρίζει ιδεολογική άβυσσος, αλλά νομίζουμε ότι κάποια πράγματα μπορεί να αποδοκιμάζονται με άλλο τρόπο κια όχι με όχι με έργω εξύβριση, όπως είναι η ρίψη αυγών.

Αντιληπτό, αλλά εξίσου καταδικαστέο, να υπάρχουν τέτοιες εκδηλώσεις σε βάρος πολιτικών που έχουν κοροϊδέψει εν ψυχρώ τους πολίτες. Αλλά για περιπτώσεις όπως το Π.Τσίμα, αρκεί να αλλάζουμε κανάλι με το κουμπί της τηλεόρασης ή ακόμα καλύτερο να κλείνουμε την τηλεόραση και να ενημερωνόμαστε μόνο από το διαδίκτυο που αποδεδειγμένα έχει 100% καλύτερη πληροφόρηση.

Ο Π.Τσίμας δεν είναι η πιο εξοργιστική περίπτωση δημοσιογράφου του "μεγάλου" καναλιού, άλλωστε...

Ο δημοσιογράφος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1953, σπούδασε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, εργάστηκε για λίγα χρόνια ως δικηγόρος, αλλά από το 1980 εγκατέλειψε τη δικηγορία για τη δημοσιογραφία. Ηταν πολιτικός συντάκτης της εφημερίδας «Ριζοσπάστης» για μια δεκαετία και μετά εργάστηκε στην εφημερίδα ΠΡΩΤΗ.

Από το 1991 γράφει στα «Νέα» και από το 1993 επιμελείται και παρουσιάζει εκπομπές στην τηλεόραση. Τα τελευταία επτά χρόνια παρουσιάζει στο Mega την εκπομπή «Ερευνα»..

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο