Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΦΑΡΣΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!

Με απίστευτο χιούμορ ο υπεύθυνος ιστοσελίδας αποκάλυψε την αυτούσια αντιγραφή (clopy – paste) που έκαναν κάποιοι από το καινούριο σάιτ του Νίκου Χατζηνικολάου στην στήλη των …ζωδίων! Αυτή είναι η σωστή αντιμετώπιση. Με ευφυΐα, χωρίς κραυγές και προπάντος αποτελεσματική!


Ο Άρης Δημοκίδης, υπεύθυνος της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας και «εμπνευστής» της φάρσας, εξηγεί: «Από τότε που ξεκίνησε το σάιτ enikos.gr έχει καθημερινά ζώδια. Και παρ’ ό,τι δεν είμαι και τρελός φαν των ζωδίων, δεν μπορώ να τον ψέξω γιατί κι εμείς έχουμε ζώδια. Κι εδώ που τα λέμε έχουμε τα ίδια ζώδια! Η Lifo έχει αστρολόγο την οποία πληρώνει να γράφει κάθε μέρα κείμενα 800 λέξεων – τα μεσάνυχτα. Και κάθε επόμενο πρωί, τα ίδια κείμενα, λέξη προς λέξη αλλά χωρίς το όνομα της Τζούλης, μπαίνουν στο σάιτ του Χατζηνικολάου. Εδώ και έναν μήνα! Και πιθανότατα για πάντα!»


Ο κ. Δημοκίδης, λοιπόν, αφού έμαθε ότι ο κ. Χατζηνικολάου ανήκει στο ζώδιο του Ζυγού, αποφάσισε να προσθέσει ορισμένες φράσεις στις σημερινές προβλέψεις για το εν λόγω ζώδιο, με σκοπό να στείλει στον γνωστό δημοσιογράφο ένα μήνυμα και να τον κάνει να σταματήσει το ανεξέλεγκτο copy-paste. Παράλληλα, «ήθελα και να διασκεδάσω λιγάκι», δήλωσε ο ίδιος χαρακτηριστικά.

Έτσι, σήμερα το πρωί οι προβλέψεις για τους Ζυγούς στη σχετική στήλη της «Lifo» είχαν ως εξής:ΖΥΓΟΣ: Σήμερα έχεις ανάγκη από στοργή, κανάκεμα και ξεκούραση απ’ τα εμπόδια της καθημερινότητας.Επίσης καλό θα ήταν να σταματήσεις επιτέλους αυτό που κάνεις εδώ κι ένα μήνα, να παίρνεις δηλαδή τα ζώδιά μας και να τα βάζεις στον eνικό σου. Είπαμε, μια φορά εντάξει, δύο, δέκα, είκοσι. Είναι όμως ώρα να σταματήσεις και να αφήσεις τα ζώδιά μας στη θέση τους, αρκούν εδώ.Μπορεί η δουλειά να συνεχίσει να σφίγγει σαν σάρκινη μέγγενη, αλλά τις ανάσες σου μπορείς και πρέπει να τις πάρεις.Στο φωνάζουν όλες σου οι νευρώσεις. (Μην περιμένεις να πάθεις νευρικό κλονισμό και να καταλήξεις στα εφημερεύοντα για να το καταλάβεις!)

Ο κ. Δημοκίδης περίμενε ότι, μετά από αυτό, το enikos.gr θα έπαυε να κλέβει τη στήλη των ζωδίων από την εφημερίδα και η υπόθεση θα τελείωνε εκεί.

Κι όμως…

Ιδού οι προβλέψεις για τους Ζυγούς, όπως δημοσιεύτηκαν από το site του κ. Χατζηνικολάου:



seleo.gr


olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο