Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΑ !!!

Στις 20 Φεβρουαρίου και για μία εβδομάδα ξεκινάμε μποϊκοτάζ στα σούπερ μάρκετ πανελλαδικά με σκοπό να μειωθούν οι τιμές των προϊόντων.Την στιγμή που δεχόμαστε όλες αυτές τις μειώσεις των μισθών μας, οι τιμές των προϊόντων φτάνουν στα ύψη και σε πολλούς πλέον είναι αδύνατο να ψωνίζουν έστω και τα βασικά.
Αυτή η διαμαρτυρία ξεκινάει από τα καταστήματα ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ και θα
συνεχιστεί αν υπάρξει σωστή συνεννόηση μεταξύ μας και αποτελεσματικότητα.
Σας παρακαλούμε να στείλετε αυτό το μήνυμα σε όσους γνωστούς έχετε ώστε να
μαθευτεί σε όλη την Ελλάδα.

Δείξτε την ικανότητα που έχουμε στην επικοινωνία και την οργάνωση ως Έλληνες πολίτες.  Η Ελλάδα δεν είναι μόνο οι πολιτικοί μας, Ελλάδα είμαστε κι εμείς οι ίδιοι, μπορούμε ! ΤΥΠΩΣΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑΤΥΠΩΣΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΣΑΣ.ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΨΩΝΙΣΕΤΕ,ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΟΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΜΕΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΚΕΙΝΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΒΙΑΣΟΥΝ.ΚΩΔΙΚΟΙ ΧΩΡΩΝ ΣΤΟ ΡΑΒΔΩΤΟ ΚΩΔΙΚΑ(ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΕΤΙΚΕΤΑΣ)BARCODE
520 ΕΛΛΑΔΑ
529 ΚΥΠΡΟΣ
40, 41, 42, 43, 44 ΓΕΡΜΑΝΙΑ
64 ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ
87 ΟΛΛΑΝΔΙΑ
90, 91 ΑΥΣΤΡΙΑ
531 FYROM
869 ΤΟΥΡΚΙΑ

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟΝ. Αν κάθε Έλληνας καταφέρει μέσα στο 2012 να αγοράσει ελληνικά προϊόντα αξίας 1.000 ευρώ στη θέση ξένων προϊόντων που αγόρασε πέρυσι, τότε θα προστεθεί στην προβληματική ελληνική οικονομία το αστρονομικό ποσό των 12 δισεκατομμυρίων ευρώ. Ολόκληρο το περιβόητο ΕΣΠΑ που υποτίθεται ότι θα αναζωογονούσε τη χώρα, είναι 18 δισεκατομμύρια για τέσσερα χρόνια.Στροφή στο μικρό Ελληνικό μαγαζί, στο ελληνικό τρόφιμο, στο ελληνικό ποτό, στροφή στον Έλληνα παραγωγό, ελληνικό ρούχο και το ελληνικό παπούτσι. ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΧΟΥΝ BARCODE ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ 520 !!!ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ !!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο