Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Τέρμα το αναλογικό σήμα από αύριο (σε ορισμένες περιοχές)

Από αύριο, Παρασκευή 20 Ιουλίου, διακόπτεται η εκπομπή αναλογικού σήματος από τον Υμηττό για τους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας (Alpha, Ant1, Μακεδονία TV, MEGA,
ΣΚΑΪ, STAR) οι οποίοι πλέον θα εκπέμπουν μόνο ψηφιακά από το συγκεκριμένο Κέντρο Εκπομπής.
Η ΕΡΤ λόγω της μετάδοσης των Ολυμπιακών Αγώνων θα διακόψει την εκπομπή του αναλογικού σήματος στα κανάλια ΕΤ, ΝΕΤ και ΕΤ3 στις 13 Αυγούστου 2012.
Όσοι τηλεθεατές λαμβάνουν σήμα αποκλειστικά από τον Υμηττό, θα πρέπει να φροντίσουν να έχουν αποκωδικοποιητή mpeg4 προκειμένου να συνεχίσουν να παρακολουθούν τα συγκεκριμένα κανάλια (και σύντομα και όλα τα υπόλοιπα). Αν η τηλεόραση είναι σχετικά πρόσφατη, τότε πολύ πιθανό να έχει ενσωματωμένη αποκωδικοποιητή και να μην χρειαστεί να κάνουν οι τηλεθεατές κάποια επιπλέον διαδικασία.
Σε περίπτωση που η τηλεόραση δεν είναι εφοδιασμένη με αποκωδικοποιητή, τότε αυτό θα πρέπει να προμηθευτεί ανεξάρτητα. Έναν κατάλληλο αποκωδικοποιητή mpeg4 μπορείτε να βρείτε σε όλα τα καταστήματα που πουλάν ηλεκτρικά (ίσως όχι σε όλα) και ηλεκτρονικά είδη.
Αν θέλετε να αποκτήσετε έναν αποκωδικοποιητή με έκπτωση, το mikrokouponi.gr έχει αρκετές προσφορές προκειμένου να διαλέξετε αυτή που σας ταιριάζει. Ρίξτε μια ματιά και σε αυτές πριν επισκεφθείτε κάποιο κατάστημα.

Για ακόμα περισσότερες προσφορές, επισκεφθείτε το mikrokouponi.gr και γράψτε στο πεδίο της αναζήτησης το προϊόν ή την υπηρεσία από σας ενδιαφέρει.

Newsfilter

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο