Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

SOVIET STORY - ΕΝΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΝΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ Β' Π.Π. ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

"Η ιστορία γράφεται απ΄ αυτούς που έχουν την εξουσία και το χρήμα. Ούτε οι σκλάβοι ούτε οι φτωχοί άνθρωποι έγραψαν ποτέ ιστορία. Αυτά που διαβάζουμε ως ιστορία είναι αυτά που κάποιοι αποφάσισαν ότι έπρεπε να διαβάσουμε." 




Σιμόν Πέρεζ

Ενα συγκλονιστικό βίντεο - ντοκουμέντο, με πλήθος στοιχείων για τη Ρώσικη θηριωδία πριν και κατά τη διάρκεια του 2ου παγκοσμίου πολέμου. Εγκλήματα του σοβιετικού καθεστώτος κατά των λαών, "ταξικές εκκαθαριστικές εκκαθαρίσεις", δολοφονίες πολιτικών αντιπάλων του καθεστώτος, μαζικοί τάφοι αμάχων σε ολόκληρη τη Ρωσία.

Περιέχονται βίντεο, συνεντεύξεις, απόρρητα έγγραφα, εικόνες από την Σοβιετική Ρωσία που  αποκαλύπτουν τις σφαγές που έγιναν εκείνη την εποχή τόσο από τον Στάλιν όσο και από τον Λένιν κατά την προσπάθεια ανοικοδόμησης του Σοσιαλισμού. Γίνεται λόγος για την συνεργασία Ρώσων-Ναζιστών κατά την διάρκεια του παγκοσμίου πολέμου και την μεταφορά τεχνογνωσίας κατασκευής στρατοπέδων συγκέντρωσης και θαλάμων αερίων από τους Ρώσους προς τους Ναζιστές (τα στρατόπεδα αυτά προϋπήρχαν στην Σοβιετική Ένωση τουλάχιστον 20 χρόνια πριν υιοθετηθούν από τους Γερμανούς).Η συνεργασία μεταξύ ναζί και σταλινικών με το σύμφωνο μη επίθεσης Μολότωφ - Ρίμπεντροπ, η κοινή επίθεση της Σοβιετικής Ενωσης και της ναζιστικής Γερμανίας κατά της Πολωνίας, η συνεργασία ναζί και κομουνιστών μέχρι το 1941.

Στο ντοκυμαντέρ αναφέρονται διάφορα φρικτά περιστατικά, μεταξύ των οποίων η εξολόθρευση 7.000.000 Ουκρανών από τον Στάλιν και ο θάνατος εκατοντάδων χιλιάδων άλλων Ρώσων από τους οποίους οι Σοβιετικοί στερούσαν τρόφιμα τα οποία έστελναν στη ναζιστική Γερμανία. Βιντεοσκοπημένα ντοκουμέντα με την παρέλαση του Κόκκινου Στρατού δίπλα στα επίλεκτα σώματα των SS, τυφεκισμούς όσων Ρώσων αντιστέκονταν στον ναζισμό από την κατά τα άλλα αντιιμπεριαλιστική σοσιαλιστική Ρωσία.

Το βίντεο χρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή ένωση και εδώ είναι όπως προβλήθηκε στην ΕΤ1.

Οποιος αντέχει, το βλέπει.






Δείτε και στο παρακάτω βίντεο τις θηριωδίες του σταλινικού καθεστώτος κατά του Εληνισμού:





ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ






το οποίο μελετά "με τόλμη" την ιστορία της "σοσιαλιστικής οικοδόμησης αποτο 1917" , "υπερασπιζόμενο την ιστορία της Σοβιετικής Ενωσης μέχρι το 40, 41 και τα λοιπά" χαρακτηρίζοντας τις Σοβιετικές θηριωδίες "εμφύλια διαμάχη" στην οποία "κάηκαν και τα χλωρά":



Ευτυχώς κυρία Παπαρήγα που δεν είστε και κόμμα εξουσίας.

Ο Θεός να βάλει το χέρι του.

ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο