Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Με τέτοιες αποφάσεις ο Σαμαράς θα φουσκώσει τον Καμμένο.

Με μεγάλη έκπληξη διαπιστώσαμε πως μεταξύ των ονομάτων που ορίστηκαν από τον
πρωθυπουργό και αρχηγό της ΝΔ κ. Σαμαρά ως γενικοί γραμματείς υπουργείων και ανακοινώθηκαν σήμερα, δεν ήταν το όνομα του Θύμιου Δρόσου.
Ποιος είναι ο Θύμιος Δρόσος;  Ήταν μέλος της ΚΕ του κόμματος….
κατά την περίοδο Καραμανλή, ήταν ένας από τους 50 οι οποίοι υπέγραψαν για την υποψηφιότητα του κ. Σαμαρά για την διεκδίκηση της ηγεσίας της ΝΔ και μάλιστα πρωταγωνίστησε στην εκλογή Σαμαρά. Το κυριότερο όμως είναι ότι εκλέχτηκε πρώτος σε σταυρούς στην νέα ΚΕ της ΝΔ στο τελευταίο Συνέδριο. Πέρα όμως από όλα αυτά, επειδή τυχαίνει να τον γνωρίζουμε, γνωρίζουμε τόσο τους κομματικούς και κοινωνικούς αγώνες του, όσο και κυρίως την εντιμότητά του. Τι άλλο δηλαδή θα πρέπει να κάνει ένας φιλελεύθερος πολίτης για να αναγνωριστεί και να ολοκληρωθεί μέσα στο κόμμα της ΝΔ; Αν δηλαδή δεν αναγνωρίζεται ακόμα και αυτός που εκλέχτηκε δημοκρατικά από τα μέλη του Συνεδρίου πρώτος, τότε ποιος αναγνωρίζεται σ’ αυτό το κόμμα; Απλά, η ενασχόληση με το αρχηγικό αυτό κόμμα φαίνεται πως είναι χαμένος κόπος.
Εκείνο πάντως που εμείς βλέπουμε είναι πως, όσο θα προχωρά η πρωθυπουργία Σαμαρά και θα παίρνει τέτοιες αποφάσεις, τόσο θα γεμίζει η δεξαμενή των ΑΝΕΛ από σοβαρά και καταξιωμένα στελέχη της ΝΔ.
hassapis-peter.blogspot.gr


αἰέν ἀριστεύειν

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο