Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

"Καίει" τον Α.Τσοχατζόπουλο η απολογία του Ν. Ζήγρα

Εννέα ώρες διήρκησε η απολογία που έδωσε στον ανακριτή, Γ. Μαλλή, ο εξάδελφος του Ακη Τσοχατζόπουλου, Νίκος Ζήγρας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο κ. Ζήγρας στην απολογία του αποκάλυψε στοιχεία τα οποία είναι επιβαρυντικά για τον πρώην υπουργό, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες παρέθεσε και στοιχεία που αφορούν πρόσωπα τα οποία δεν αντιμετωπίζουν μέχρι στιγμής κατηγορίες.


Οι πληροφορίες από δικαστικές πηγές αναφέρουν ότι ο εξάδελφος του πρώην υπουργού παραδέχθηκε πως διαχειριζόταν χρήματα του Άκη Τσοχατζόπουλου μέσω offshore εταιρειών. Παράλληλα, φέρεται να μίλησε για πρόσωπα τα οποία εμπλέκονται στην υπόθεση των TORM 1 τα οποία είναι γνωστά, αναφέρθηκε όμως την ίδια στιγμή και σε άλλα πρόσωπα τα οποία δεν έχουν αντιμετωπίσει κατηγορίες. Ειδικότερα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κατηγορούμενος φέρεται να μίλησε για κρατικό αξιωματούχο ο οποίος είναι μεν γνωστός στις δικαστικές αρχές, δεν έχει ωστόσο κληθεί.

Επίσης, ο κ. Ζήγρας είπε στον ανακριτή ότι την πρώτη φορά δεν θέλησε να μιλήσει γιατί τον είχαν συμβουλεύσει λάθος, ενώ συμπλήρωσε πως είναι στη διάθεση των ανακριτών.

«Παράνομη και ανήθικη τακτική του ανακριτή»

Αμεση ήταν η αντίδραση του πρώην υπουργού, Άκη Τσοχατζόπουλου στην απολογία του Νίκου Ζήγρα. Ειδικότερα, ο κ. Τσοχατζόπουλος δήλωσε: "Η ανακριτική Αρχή επιχείρησε συστηματικά μέχρι σήμερα συναλλαγή με κάποιους από τους εμπλεκομένους στην υπόθεση, αποτέλεσμα της οποίας ήταν η μη προφυλάκισή τους. Η ίδια πρακτική φαίνεται ότι συνεχίζεται και σήμερα, προϊόν της οποίας είναι και όσα ακούγονται απόψε. Καταγγέλλω ως εκ τούτου αυτή την παράνομη και ανήθικη τακτική του ανακριτή που συναλλάσσεται στο πλαίσιο της ανακριτικής διαδικασίας με όσους ενδίδουν στις προτάσεις του".

Πηγή:www.capital.gr

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο