Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Σχέδιο γεωπολιτικής εξαφάνισης της Ελλάδας!

Η χώρα μας έχει κυριολεκτικά εκτελεστεί οικονομικά, κοινωνικά, από άποψη διεθνούς
υπόστασης και, εν τέλει, γεωπολιτικά. Οι επιπτώσεις είναι τόσο βαριές, που φαίνεται να επιβεβαιώνουν την αρχική υποψία ότι ο στόχος του μνημονίου ήταν ακριβώς αυτός: Να βγει η χώρα εκτός μάχης και όχι να «διασωθεί».


Τις υπόνοιες επιβεβαιώνει η εμμονή κυρίως των Γερμανών - αλλά όχι μόνο- στην άκαμπτη στάση τους για εφαρμογή του προγράμματος χωρίς αλλαγές, παρά τα καταστροφικά αποτελέσματα που ήδη έχει επιφέρει.

Tα ανωτέρω είναι μερικά από τα πιο δυσάρεστα συμπεράσματα που μπορούν να εξαχθούν δύο χρόνια μετά την έναρξη εφαρμογής του μνημονίου στην Ελλάδα, σαφώς εκ του αποτελέσματος, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του περιοδικού «Επίκαιρα».

Καθολική κατάρρευση

Στον τομέα της Άμυνας, σύμφωνα με το περιοδικό, συντελείται κανονική κατάρρευση σε όλο το φάσμα των αποτρεπτικών δυνατοτήτων, δημιουργώντας κινδύνους για την εθνική ασφάλεια σε μια περίοδο εξαιρετικά ρευστή [σσ. φλέγον ζήτημα που έχει αναδείξει επανειλημμένα και μετ' επιτάσεως

μέχρι σήμερα το defencenet.gr με δεκάδες άρθρα στα ΚΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑ].

Στο δημογραφικό πεδίο οι εξελίξεις είναι δραματικές. Η γήρανση του πληθυσμού, η οποία επιτείνεται από την περαιτέρω μείωση των γεννήσεων λόγω της οικονομικής αδυναμίας των νέων, συνοδεύεται από μαζικό κύμα μετανάστευσης, με αποτέλεσμα η χώρα να μετατρέπεται σε δημογραφική έρημο.

Σύμφωνα με δημογραφικές έρευνες, η Ελλάδα θα έχει πληθυσμό 8.000.000 το 2030, όταν οι γειτονικές Τουρκία και Αλβανία θα αριθμούν 100.000.000 και 16.000.000 αντίστοιχα!

Ήδη, η Eurostat εκτιμά πως ο πληθυσμός στη χώρα μας είναι μειωμένος κατά 20.000 περίπου σε σχέση με την επίσημη απογραφή του 2001.

Η μεγάλη παρτίδα

Η σύνοψη αυτών των επιπτώσεων του μνημονίου, σύμφωνα με το περιοδικό, γίνεται τώρα, που η εφαρμογή του προγράμματος και οι σχέσεις με τους εταίρους έχουν φτάσει σε σημείο καμπής, για να καταδειχτεί ότι η χώρα έχει πέσει θύμα μηχανής από δήθεν εταίρους και συμμάχους, με στόχο τη γεωπολιτική εκμηδένισή της.

Το ίδιο ισχύει και για την Κύπρο. Η πορεία της από την εύρεση των κοιτασμάτων στην έκρηξη στο Μαρί που «εξαέρωσε» το 14% του κυπριακού ΑΕΠ και τελικά στην πίεση για ένταξη στην τρόικα είναι ενδιαφέρουσα.



Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο