Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Αυτός είναι ο "μασκοφόρος" μακελάρης - Παγίδες με βόμβες στο σπίτι του

Ένας ένοπλος άνδρας άνοιξε πυρ σε κινηματογραφική αίθουσα του προαστίου Ορόρα της πόλης Ντένβερ στην πρεμιέρα της νέας ταινίας της σειράς Μπάτμαν, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δώδεκα άτομα.

Το διαμέρισμα του φερόμενου ως δράστη της αιματηρής επίθεσης σε κινηματογράφο του Ντένβερ στο Κολοράντο των ΗΠΑ είναι παγιδευμένο με εκρηκτικά, ανακοίνωσε σήμερα ο επικεφαλής της αστυνομίας της πόλης Ορόρα.

Η αστυνομία προσπαθεί να κατανοήσει εάν πρόκειται για εμπρηστικό ή εκρηκτικό μηχανισμό προκειμένου να τον εξουδετερώσει, πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Τα εκρηκτικά φαίνονται «πολύ περίπλοκα» και η αστυνομία ενδέχεται να παραμείνει στον τόπο του συμβάντος «για πολλές ώρες, ή και ημέρες», τόνισε.

Μέλη των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων είναι ανάμεσα στα θύματα από το μακελειό στην κινηματογραφική αίθουσα στο Ντένβερ του Κολοράντο, που κόστισε τη ζωή σε 12 ανθρώπους, αλλά προς το παρόν δεν είναι γνωστό αν είναι νεκροί, ανακοίνωσε το αμερικανικό υπουργείο Άμυνας.



Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Μπαράκ Ομπάμα, έδωσε σήμερα την εντολή με ένα διάταγμά του "να κυματίζουν για έξι ημέρες μεσίστιες οι αμερικανικές σημαίες σε όλα τα δημόσια κτήρια, τις στρατιωτικές βάσεις των ΗΠΑ και τις αμερικανικές διπλωματικές αποστολές", δηλαδή μέχρι και την 25η Ιουλίου, στη μνήμη των θυμάτων από τους πυροβολισμούς μέσα σε κινηματογραφική αίθουσα κοντά στο Ντένβερ του Κολοράντο.

Το ίδιο, όπως διευκρινίστηκε, "ισχύει και για τη σημαία των πολεμικών πλοίων των Ηνωμένων Πολιτειών".

Ο πρόεδρος Ομπάμα διέκοψε την προεκλογική εκστρατεία που έκανε στη Φλόριντα (όπως και ο αντίπαλός του, ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων, Μιτ Ρόμνεϊ) και ήδη βρίσκεται στο Λευκό Οίκο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπάρχουν μέλη των ενόπλων δυνάμεων μεταξύ των θυμάτων, όμως ο φερόμενος ως δράστης του μακελειού στη διάρκεια της πρεμιέρας της νέας ταινίας του Μπάτμαν δεν έχει σχέση με τον στρατό, δήλωσαν οι εκπρόσωποι του Πενταγώνου και του αμερικανικού γενικού επιτελείου στρατού στους δημοσιογράφους.

Προς το παρόν δεν είναι γνωστός ο αριθμός των θυμάτων μεταξύ των μελών του αμερικανικού στρατού.
 NewsIt

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο