Υπηρεσία μαζικής αποστολής sms

Τρίτη, 3 Ιουλίου 2012

Ανακ​ύκλωσε τα βιβλία σου

Τι θα κάνεις τα βιβλία , τις σημειώσεις και τα παλιά τετράδια σου τώρα που τελείωσε το σχολείο;Η δημοτική κοινότητα Θήβας προτείνει στους μαθητές αλλά και στους γονείς τις παρακάτω εναλλακτικές επιλογές.

1. τα σχολικά εγχειρίδια που κατείχαν κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς και βρίσκονται σε καλή κατάσταση ώστε να επαναχρησιμοποιηθούν να φυλάσσονται έως και το Σεπτέμβριο έτσι ώστε πολλοί συμμαθητές τους να καλύψουν τις ανάγκες τους έως ότου παραλάβουν τα σχολικά τους εγχειρίδια.

2. τα σχολικά εγχειρίδια που κατείχαν κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς που δεν μπορούν να ξαναχρησιμοποιηθούν πρέπει να συγκεντρώνονται και να απορρίπτονται στους μπλε κάδους της ανακύκλωσης.

3. Η ΔΕΠΟΔΑΘ μπορεί να αναλάβει την παραλαβή μεγάλου όγκου χαρτιού που συλλέγεται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στα τηλέφωνα 22620-80821,24651, 27977

4. τη παλιά τσάντα, τις κασετίνες αλλά και παλιά είδη γραφικής ύλης μπορεί να είναι πολύτιμα για κάποιους συμμαθητές σας . Χαρίστε τα , είτε μόνοι σας , είτε μέσω του Κοινωνικού παντοπωλείου της Θήβας.

Και μη ξεχνάτε:

Η προστασία του περιβάλλοντος αφορά όλους μας,

ας γίνει η ανακύκλωση τρόπος ζωής για όλους μας.

Παρακίνησε και τους γονείς σου.

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο