Υπηρεσία μαζικής αποστολής sms

Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Παράνομες οι συγκεντρώσεις αλλοδαπών στην Ελλάδα!

Το Σύνταγμα της Ελλάδος, στο σχετικό άρθρο 11 «Περί Συναθροίσεων» είναι σαφές: «Οι
Έλληνες έχουν το δικαίωμα να συνέρχονται ήσυχα και χωρίς όπλα». Οι Έλληνες όχι οι αλλοδαποί.


Τι είδαμε την Πέμπτη; Να συνέρχονται αλλοδαποί με άγριες διαθέσεις ενάντια σε ένα νόμιμο και εισαχθέν στη Βουλή κόμμα όπως της Χρυσής Αυγής και να ζητούν την κατάργησή του! Οι παράνομοι μαζεύονται και ζητούν την εξολόθρευση του νόμιμου. Ναι, το είδαμε και αυτό!

Οι περισσότεροι από αυτούς δεν έχουν συνταγματικό δικαίωμα στο συναθροίζεσθαι, και σαν να μην έφτανε αυτό έχουμε και κάτι περίεργους "εκπροσώπους" όπως ο (πολύ «περίεργος») πρόεδρος της κοινότητος των Πακιστανών στην Ελλάδα, ονόματι  Ταβέντ Ασλάμ, ο οποίος εστράφη κατά του νομίμου ελληνικού πολιτικού κόμματος των "σκληρών" της Δεξιάς, που ευρίσκεται εις την βουλή των Ελλήνων, με την πολύ προσφάτως εκφρασθείσα βούληση του ελληνικού λαού.

Εν συνεχεία, ο Πακιστανός με θράσος χιλίων πιθήκων έκανε δηλώσεις στο «Βήμα», επιτιθέμενος κατά της Ελληνικής Αστυνομίας και βέβαια κατά της Χρυσής Αυγής: «θέλω, με αυτή την ευκαιρία να καταγγείλω τη συνεργασία της Χρυσής Αυγής με την Αστυνομία. Υπάρχει στήριξη από την Αστυνομία στα εγκλήματα της Χρυσής Αυγής. Σήμερα υπάρχουν εδώ εκατοντάδες αστυνομικοί. Όταν χτυπάνε τους μετανάστες που είναι η αστυνομία; Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους αριστερούς που είναι πάντα δίπλα μας»!

Εν ολίγοις η αστυνομία όφειλε να διαλύσει την παράνομη αυτή συγκέντρωση και να συλλάβει αμέσως –τουλάχιστον- τους μη Έλληνες, τον πρόεδρο των Πακιστανών, και τους αριστερούς διοργανωτάς της(αν υπήρχαν), «που είναι πάντα δίπλα στους Πακιστανούς»!(όπως οι ίδιοι ομολογούν)Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο