Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Η Πατριωτική Πολιτοφυλακή θα δώσει το παρών στην πορεία μνήμης Λεωνίδα τρόπαιον 2012!! Δηλώστε και εσείς παρών!!

Στην παγκόσμια ιστορία διεξήχθησαν χιλιάδες μάχες ηρωικές, αιματηρές και δοξασμένες. Καμία όμως δεν είχε το κλέος των Θερμοπυλών, σε καμία ο θάνατος δε γνώρισε τέτοια περιφρόνηση.


Όταν μπρος στο ποτάμι του περσικού στρατού που πηγές τον υπολογίζουν ακόμα και στο ενάμιση εκατομμύριο, 4.000 χιλιάδες Έλληνες με επικεφαλής τον Βασιλέα της Σπάρτης Λεωνίδα και του 300 ομοίους του που αποτελούσαν την φρουρά του έδωσαν στον Ξέρξη να καταλάβει ότι η Ελλάδα δεν είναι και το πιο υγιεινό μέρος γι αυτόν και τον στρατό του.

Έτσι, 2.500 χιλιάδες χρόνια μετά την θυσία του, σαν ελάχιστο φόρο τιμής συμμετέχουμε στην πορεία αυτή στα βήματα που ακολούθησε ο Υδάρνης στα μετόπισθεν των Ελλήνων με την βοήθεια πάλι ενός προδότη.

Όλοι οι φίλοι και τα μέλη της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής που θα παραβρεθούν θα πρέπει να φέρουν παντελόνι παραλλαγής για όλη την διάρκεια της πορείας, μπλουζάκι Πατριωτικής Πολιτοφυλακής για την κατάληξή της, 2-3 μπλουζάκια ανοιχτού χρώματος για την πορεία, κάλυμμα κεφαλής οπωσδήποτε, άρβυλα οπωσδήποτε -είτε μόνο για το τέλος είτε για όλη την πορεία (όσοι θέλουν βέβαια θα την βγάλουν με αθλητικά) όσοι φορέσουν άρβυλα μόνο με κάλτσες στρατιωτικές και όχι με αθλητικές, κατ’ ελάχιστον 5 λίτρα νερό ανά άτομο ή και λίγο παραπάνω, ηλεκτρολύτες κλπ ναι, red bull και ομοειδή όχι, καραμέλες ΙΟΝ ή τσίχλες μπιγκ-μπαμπολ για γλυκόζη, βαμβάκι, τσιρότα, προσόψια (πετσέτες), ελαφρύ κολατσιό (όχι αλμυρά). Καλό θα ήταν οι συμμετέχοντες να έχουν κάποια καλή φυσική κατάσταση για αποφυγή δυσαρεστών καταστάσεων.

Στο τέλος της εκδηλώσεως θα ακολουθησει κατάθεση στεφάνου στο μνημείο του Λεωνίδα.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο email: patriotikipolitofilaki@gmail.com ή στην επίσημη σελίδα μας Πατριωτική Πολιτοφυλακή

Εκ της Διοικήσεως

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο