Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Συνδικαλιστής Αστυνομικός: "Δέρνουμε κόσμο, γιατί έτσι είναι το σύστημα"

Σε κινητοποιήσεις φαίνεται να προχωρούν φαρμακοποιοί, φορτηγατζήδες, ταξιτζήδες,
κομιτατζήδες, αεριτζήδες, τζήδες, ήδες, αστυνομικοί, συνταξιούχοι, γιατροί, εισοδηματίες, χαρτοπαίκτες και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων της κυβέρνησης, που περιλαμβάνει μειώσεις στα ειδικά μισθολόγια που σε μερικές περιπτώσεις φτάνουν και το 35%.



Οι φαρμακοποιοί διαμαρτύρονται γιατί δεν εισπράττουν τα λεφτά που τους αναλογούν από τα χρεοκοπημένα ταμεία, οι φορτηγατζήδες και οι ταξιτζήδες γιατί πιστεύουν πως είναι οι μόνοι κλάδοι που πρέπει να εξαιρούνται του ανταγωνισμού, οι κομιτατζήδες γιατί έμειναν άνεργοι, οι γιατροί γιατί δεν πληρώνονται, οι συνταξιούχοι γιατί δεν έχουν φάρμακα, δεν έχουν γιατρούς, δεν μπορούν να πάρουν ταξί, αλλά ούτε και να βάλουν βενζίνη και είναι οι μόνοι που δεν μπορούν να κλέψουν την εφορία, οι εισοδηματίες γιατί δεν μπορούν να δουλέψουν και οι αστυνομικοί επειδή είναι ανώμαλοι.

Σε σχετική ερώτηση περί ανωμαλίας των αστυνομικών μάλιστα, αναφέρθηκε και ο πρόεδρος των συνδικαλιστών, μη γελάτε, αστυνομικών, όταν ερωτήθηκε (από την Πόπη Τσαπανίδου στο ΣΚΑΙ) πως είναι δυνατόν να συμμετέχουν σε κινητοποιήσεις, οι ίδιοι άνθρωποι που τόσο καιρό βρίσκονται απέναντι από τους πολίτες που διεκδικούν τα δικαιώματα τους, ρίχνοντας τους ξύλο και χημικά, απαντώντας "έτσι είναι το σύστημα".

Πάνω από όλα το τομάρι μας με άλλα λόγια αγαπητοί μας φίλοι, έτσι δεν είναι. Ζω και αναπνέω πάντως, για να δω ξύλο μεταξύ αστυνομικών, με δηλώσεις για ληγμένα χημικά, απρόκλητες επιθέσεις και τα ρέστα. Coming soon

Να σημειώσουμε φυσικά, ότι οι ένστολοι θα υποφέρουν τα μικρότερα ποσοστά μειώσεων από όλους.



 RAMNOUSIA


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο