Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Μόνος του ο Βενιζέλος στα γενέθλια του ΠΑΣΟΚ

Ποιοί πρωτοκλασσάτοι λείπουν
 
Από τη γιορτή του κόμματος απουσιάζουν οι Μ.Χρυσοχοίδης, Γ.Ραγκούσης, Α.Λοβέρδος και η Α.Διαμαντοπούλου.

Ομιλία με ιδεολογικό πρόσημο στην οποία εξηγεί πώς συνδέονται τα συνθήματα της ιδρυτικής πράξης του Κινήματος με τη σημερινή συγκυρία απευθύνει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Βενιζέλος θα παρουσιάσει και θα αναλύσει επτά άξονες για την ιδεολογική φυσιογνωμία και τη στρατηγική του Κινήματος.

Μόλις ξεκίνησε την ομιλία του ο κ. Βενιζέλος μπήκε στο χώρο της εκδήλωσης ο Γιώργος Παπανδρέου. Οι παρευρισκόμενοι άρχισαν να χειροκροτούν και ο κ. Βενιζέλος σταμάτησε για λίγο την ομιλία του.
 
Ο κ. Βενιζέλος θα παρουσιάσει το ανανεωμένο έμβλημα του ΠΑΣΟΚ, που θα έχει επτά, αντί για εννέα ακτίνες, όπως, δηλαδή, ήταν το έμβλημα της παράταξης, το 1974.
 
 

Ενδεικτικό της σημασίας που αποδίδει η Ιπποκράτους στη σημερινή εκδήλωση είναι το γεγονός ότι απέστειλε πρόσκληση σε όλα τα στελέχη της παράταξης, από τα παλαιότερα έως τα νεώτερα, από τα ιδρυτικά και ιστορικά έως τα στελέχη που συνέβαλαν στην προσπάθεια του κόμματος, είτε ως βουλευτές είτε μέσα από τα όργανά του. Σύμφωνα με πηγές της Ιπποκράτους, τις τελευταίες ημέρες ο κ. Βενιζέλος είχε προσωπική επικοινωνία με την πλειοψηφία αυτών των στελεχών, προκειμένου να τους προσκαλέσει στη σημερινή εκδήλωση.

ΦΩΤΟ eurokinissiΦΩΤΟ eurokinissi
 
Το «παρών» στην αποψινή εκδήλωση θα δώσει, σύμφωνα με συνεργάτες του, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, ο οποίος προσκλήθηκε προσωπικά από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαν.
 
Με δήλωσή του, χθες, και κατόπιν επικοινωνίας του με τον κ. Βενιζέλο, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, έκανε γνωστό ότι δεν θα μπορέσει να παραβρεθεί στην εκδήλωση, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεών του, εκτός Αθηνών.
 
Από την εκδήλωση θα απουσιάζει και ο Ανδρέας Λοβέρδος, καθώς, όπως έλεγαν συνεργάτες του, έχει κάποια υποχρέωση που δεν του επιτρέπει να παραστεί.
 
Όσον αφορά σε πληροφορίες και δημοσιεύματα, που θέλουν κορυφαία στελέχη να απουσιάζουν από την αποψινή εκδήλωση, στην Ιπποκράτους υποστηρίζουν, όπως το έθεσε και η εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Φώφη Γεννηματά, σε σημερινή ραδιοφωνική της συνέντευξη στον Real Fm, «οι σημερινές παρουσίες είναι αυτές που θα δώσουν το μήνυμα και όχι οι απουσίες».

 NewsIt


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο