Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ: ΣΕ 48 ΩΡΕΣ Η ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΚΛΗΘΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ


ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ

«ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ ΔΡΑΣΤΗ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ; ΣΕ 48 ΩΡΕΣ Η ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΚΛΗΘΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ - ΜΠΑΛΤΑ  ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ 500 ΚΑΙ 1.500 ΣΕΛΙΔΩΝ!»



Ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, έκανε την εξής δήλωση.

«Γράφω αυτές τις λέξεις ώρα 20:00 της Δευτέρας 5 Νοεμβρίου 2012. Σε περίπου 48 ώρες η Βουλή θα κληθεί να αποφασίσει για νέο Μνημόνιο - μπαλτά της Ελλάδας και του Έλληνα.

Το πολυνομοσχέδιο των 500 (ή των 1.500 σελίδων, όπως κυκλοφορεί)  που περιέχει όλες τις εξοντωτικές διατάξεις, δεν έχει δοθεί ακόμα στους Βουλευτές.

Αύριο συνεδριάζει η αρμόδια Επιτροπή και μεθαύριο έχουμε ονομαστική ψηφοφορία με μόλις 10 ώρες συνεδρίαση στην Ολομέλεια.

Το κακούργημα σε βάρος της νοημοσύνης μας, έχει όνομα δράστη ή δραστών. Και τα κόμματά τους το ίδιο. Χρειάζεται να τα γράψω; Οι Βουλευτές της συγκυβέρνησης,καμαρώνουν για όλα αυτά;

Υ.Γ.: Ο σχολιασμός μου για την όποια τελική ψήφο τους, την Τετάρτη το βράδυ. Απόψε θέτω μόνο το ζήτημα της παράδοσης του πολυνομοσχεδίου»





Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο