Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Παναθηναϊκός: «Με πίεση από την αρχή»


Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να μπουν δυνατά στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και να πιέσουν από το ξεκίνημα τον αντίπαλο.
Ο Αργεντινός τεχνικός ετοιμάζεται για την 3η πρεμιέρα του στον πάγκο του Παναθηναϊκού και στην τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ζήτησε από τους παίκτες αυτά που από την πρώτη μέρα έχει τονίσει πως περιμένει να δει από αυτούς.
«Θέλω να έχουμε τη μπάλα όσο το δυνατό περισσότερο στα πόδια μας, να μην κάνουμε εύκολα λάθη και να έχουμε καλή κυκλοφορία. Πρέπει να μπούμε από την αρχή πιεστικά και να είμαστε γρήγοροι στον τρόπο που αντιδράμε. Να μην καθυστερούμε το παιχνίδι, να εκμεταλλευτούμε την ταχύτητά μας για να κερδίσουμε», είπε χαρακτηριστικά στους ποδοσφαιριστές του ο Ρότσα.
Όσο για τα πλάνα του τεχνικού των «πρασίνων», αυτά είναι ήδη έτοιμα. Ο Ρότσα με βάσει αυτά που έχει δείξει στις δοκιμές των προπονήσεων που έχει διεξάγει, δεν αναμένεται να κάνει τεράστιες αλλαγές, πέρα από τη χρησιμοποίηση του Σισοκό στον άξονα.
Σύμφωνα με τις τελευταίες ενδείξεις, ο Παναθηναϊκός κόντρα στον ΠΑΟΚ θα έχει κάτω από τα δοκάρια τον Καρνέζη, με τους Σπυρόπουλο, Βελάσκεζ, Βύντρα και Σεϊταρίδη από αριστερά προς τα δεξιά στην άμυνα. Στη μεσαία γραμμή καθαρά ανασταλτικό ρόλο θα έχει ο Βιτόλο με τους Ζέκα και Σισοκό μπροστά του.
Στα άκρα της επίθεσης αναμένεται να πάρει θέση ο Χάρης Μαυρίας, με τον Χριστοδουλόπουλο να είναι νοκ-άουτ, στη δεξιά πλευρά ενώ ο Κουίνσι θα τοποθετηθεί αριστερά. Στην κορυφή της επίθεσης του Παναθηναϊκού θα είναι για ακόμα μια φορά ο Τοτσέ, με τον Πετρόπουλο να έχει δοκιμαστεί από τον Ρότσα στις τελευταίες προπονήσεις και να είναι στην αποστολή…


Συντάκτης: Χρήστος ΓιαννούληςΔημοσίευση: 17.11.12 22:31   OnSports



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο