Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Διπλή ληστεία στα Οινόφυτα

Βρήκαν το αυτοκίνητο των ληστών. Άφαντοι οι δράστες

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών, για τον εντοπισμό και την σύλληψη πέντε αγνώστων δραστών, οι οποίοι το πρωί, με την απειλή όπλων, αφαίρεσαν χρήμματα από υποκατάστημα τράπεζας και υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ., στα Οινόφυτα Βοιωτίας.
Περίπου στις 08:00΄ το πρωί, οι τέσσερις από τους δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και φορώντας γάντια, έσπασαν με βαριοπούλα την τζαμαρία υποκαταστήματος τράπεζας στα Οινόφυτα και οι τρεις εισέβαλαν στο εσωτερικό του, όπου με την απειλή όπλων, δύο Kalashnikov και ενός πιστολιού, πήραν από τα ταμεία το χρηματικό ποσό των 10.695 ευρώ.

Στη συνέχεια οι ίδιοι δράστες περίπου στις 08:10΄ μπήκαν στο υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. των Οινοφύτων όπου επίσης με την απειλή των όπλων έκλεψαν από το ταμείο 350 ευρώ και στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, όπου τους ανάμενε συνεργός τους και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και συγκροτήθηκαν συνεργεία ελέγχων σε κομβικά σημεία και πιθανούς δρόμους διαφυγής. Στο πλαίσιο των ευρείας κλίμακας ερευνών, εντοπίστηκε λίγα λεπτά αργότερα το όχημα διαφυγής των δραστών, εγκαταλελειμμένο σε περιοχή των Οινοφύτων.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.


Διπλή ληστεία στα Οινόφυτα από LAMIASTARGR


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο