Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Νίκη Φαντάρων στο ΚΕΝ πυροβολικού Θήβας: Θέλει κι η Wind τον Σπάρτακό της!

Να "πετάξουν" εκτός μονάδας την Wind κατάφεραν με κινητοποίησή τους το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων "Σπάρτακος" και οι φαντάροι του ΚΕΝ Πυροβολικού Θήβας, που στοχεύουν να κάνουν το ίδιο και με τον ιδιώτη ΚΨΜιτζή. Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με καταγγελία του Σπάρτακου, ο διοικητής, ταξίαρχος Λυμπέρης, είχε επιτρέψει σε πωλητές της Wind να πουλούν κάρτες μέσα στο ΚΕΝ Θήβας. Όπως κατήγγειλαν οι ίδιοι οι φαντάροι, οι πωλητές τούς παραπλάνησαν, με αποτέλεσμα να χάσει έκαστος 12 ευρώ.
Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση του Σπάρτακου:
"Καλά νέα μας έστειλαν οι συνάδελφοι νεοσύλλεκτοι της Σειράς Ιανουαρίου που μπήκαν χθες στη Θήβα. Σύμφωνα με τις ανταποκρίσεις τους αυτή τη φορά οι υπάλληλοι της κινητής τηλεφωνίας WIND έμειναν εκτός στρατοπέδου να διαφημίζουν τη πραμάτεια τους. Μάλιστα, για να μην πέσουν οι συνάδελφοι που επιχειρούσαν να καταταγούν θύματα παραπλάνησης, υπήρχε συνάδελφος φαντάρος προηγούμενης σειράς που ενημέρωνε ότι στη μονάδα πιάνουν όλα τα δίκτυα και άρα δε χρειάζεται να αγοράσουν τα προϊόντα της εν λόγω εταιρείας, που μέχρι πρόσφατα διαφημίζονταν ως η μοναδική που έχει σήμα στο ΚΕΝ Θήβας. Τέλος, ακόμη και μέσα στη μονάδα, όταν οι νεοσύλλεκτοι παρέδιδαν τα διάφορα έντυπα που είχαν μαζί τους, τα κλιμάκια που τους εξυπηρετούσαν, τους ρωτούσαν αν αγόρασαν οτιδήποτε από την συγκεκριμένη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας.
Όλα αυτά δείχνουν ότι η διοίκηση της μονάδας υπό τον Ταξίαρχο Λυμπέρη και το ΓΕΣ ήταν αποφασισμένοι να αντιμετωπίσουν την παραπλανητική εκστρατεία της εταιρείας. Σε όλους ήταν δεδομένο ότι αυτό ήταν αποτέλεσμα των σοβαρών διαμαρτυριών φαντάρων και γονιών, αλλά και του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ που στην Σειρά ΣΤ΄ αποκάλυψε και κατήγγειλε τις άθλιες μεθοδεύσεις τους.
Το ιστορικό της υπόθεσης
«Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ, ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΛΥΜΠΕΡΗΣ, ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΣΕ ΠΩΛΗΤΕΣ ΤΗΣ WIND ΝΑ ΠΟΥΛΟΥΝ ΚΑΡΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΝ ΘΗΒΑΣ- ΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑΝ 12 ΕΥΡΩ! Πρωτόγνωρες και εξίσου προκλητικές μεθοδεύσεις ακολουθεί πλέον το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας που εξυπηρετούν συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα. Μετά την ιδιωτικοποίηση των ΚΨΜ, που δρομολόγησαν οι Π.Παναγιωτόπουλος και Δ.Αβραμόπουλος, αμφότεροι υπουργοί εθνικής άμυνας κυβερνήσεων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, μια νέα καταγγελία των εξοργισμένων γονιών και συναδέλφων φαντάρων, αποδεικνύει ότι πλέον μοναδικός σκοπός της κυβέρνησης και των επιχειρηματιών είναι η εκμετάλλευση των στρατιωτών. Όπως μας καταγγέλθηκε, τις μέρες κατάταξης των νεοσύλλεκτων της ΣΤ Σειράς στο ΚΕΝ Πυροβολικού Θήβας, για πρώτη φορά, πωλητές της WIND βρέθηκαν μέσα στο στρατόπεδο, για να πουλήσουν κάρτες στους στρατιώτες. Και βέβαια η άδεια δόθηκε από το Πεντάγωνο! Λέγοντας ότι το σήμα των υπολοίπων εταιρειών χάνεται στο ΚΕΝ Θήβας –κάτι που δεν ισχύει-, ώθησαν τους συναδέλφους να αγοράσουν κάρτες της εταιρείας που κόστιζαν 12 ευρώ. Οι συνάδελφοι φαντάροι, γρήγορα συνειδητοποίησαν ότι πιάστηκαν κορόιδα, καθώς τα κινητά τους τηλέφωνα με διαφορετική σύνδεση δούλευαν μια χαρά. Άρα, με έντεχνο τρόπο έχασαν 12 ευρώ, οι φαντάροι που αμείβονται με 8.7 ευρώ και αισθάνονται τόσο ευάλωτοι τις πρώτες μέρες της υποχρεωτικής στράτευσης. Ένιωσαν ότι εκμεταλλεύτηκαν την ανάγκη επικοινωνίας τους με την οικογένεια, τους φίλους και γνωστούς τους, καθώς όλοι γνωρίζουν την ψυχολογία του νεοσύλλεκτου φαντάρου, την ανάγκη του να μην αποκοπεί.
Γονείς και συνάδελφοι στρατιώτες όχι μόνο μας ζήτησαν να δημοσιοποιήσουμε τις καταγγελίες τους, αλλά εκφράζοντας την οργή τους, αναρωτιούνται: Πως; Ποιος; Στο πλαίσιο Ποιων διατάξεων, επέτρεψε σε πωλητές μιας τηλεφωνικής εταιρείας να πουλούν τα προϊόντα τους, απολαμβάνοντας τη φιλοξενία της διοίκησης της μονάδας; Γνωρίζουν το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, το ΓΕΣ και ο διοικητής στο ΚΕΝ Θήβας τις μεθόδους που χρησιμοποιεί η εταιρεία; Τις εγκρίνουν; Τι απαντά ο ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος και ο ΑΓΕΣ Αθ.Τσέλιος για την επιχειρηματική δράση της WIND εντός του ΚΕΝ Θήβας;».
Η κινητοποίηση της μονάδας για να προφυλάξει τους νεοσύλλεκτους φαντάρους είναι μια σαφή απόδειξη ότι μόνο όταν αγωνίζεσαι, όταν αμφισβητείς συλλογικά και μαχητικά μπορείς να τα καταφέρεις. Είναι μια απόδειξη ότι οι καταγγελίες και η δράση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ φέρνουν αποτέλεσμα, μπορούν να συμβάλλουν στη βελτίωση των συνθηκών και στο σεβασμό των δικαιωμάτων μας.
Μάλιστα, φαίνεται ότι και το ΓΕΣ, θορυβημένο από τις καταγγελίες στρατιωτών και γονιών, αλλά και κατανοώντας τα τεράστια προβλήματα που προκαλεί ο Στρατός στο φαντάρο και την λαϊκή οικογένεια, υποχρεώνεται να κινητοποιηθεί. Ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί και της δύσκολης θέσης που βρέθηκε ο ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος και η στρατιωτική ηγεσία είναι τα όσα αποκαλύπτει σχετικό δημοσίευμα: «Μία νέα τακτική ξεκίνησε να εφαρμόζεται στο Γενικό Επιτελείο Στρατού Ξηράς με εντολή του αρχηγού ΓΕΣ αντιστράτηγου Αθανάσιου Τσέλιου ώστε εδώ και τώρα να αντιμετωπιστούν χρόνια προβλήματα που δημιουργούν αρρυθμίες στη λειτουργία του Κλάδου. Ο αρχηγός Αθ. Τσέλιος συγκάλεσε ευρεία σύσκεψη στο Πεντάγωνο και κάλεσε όλους τους διοικητές των Κέντρων Εκπαιδεύσεως Νεοσύλλεκτων να αναφέρουν τα προβλήματα που απασχολούν τις μονάδες τους. Στο τραπέζι τις σύσκεψης κάθισε και η ανώτατη ηγεσία του ΓΕΣ υπεύθυνοι για διάφορους καίριους τομείς ώστε να υπάρξει "οn line" διαδικασία στην επίλυση των έως τώρα άλυτων προβλημάτων. Η συνήθης πρακτική των αναφορών και της ατελείωτης «χαρτούρας» που κυκλοφορούσε στους διαδρόμους του Πενταγώνου μέχρι να επιλυθεί κάποια στιγμή το οποιοδήποτε πρόβλημα δεν «περπατούσε» με αποτέλεσμα να διαπιστωθεί ότι δεν πάει έτσι άλλο το σύστημα. Με απευθείας συνομιλίες των διοικητών με τους αρχηγούς των αρμόδιων Διευθύνσεων απέδειξε ότι μέσα σε λίγες ώρες και όχι σε μήνες μπορεί να δίνονται λύσεις. Κάθε Διοικητής ενός Κέντρου Εκπαίδευσης που έπαιρνε τον λόγο, ανέφερε όλα τα προβλήματα που απασχολούσαν τον τομέα ευθύνης του. Δεν τα έλεγε για να τα ακούσει μόνο ο Αρχηγός. Οι αρμόδιοι επιτελείς ανέφεραν αμέσως τι μπορεί να γίνει. Ο αρχηγός ΓΕΣ που προέδρευε στη σύσκεψη έδωσε εντολή έως τέλος Ιανουαρίου να του αναφέρουν πρόοδο επιλύσεως των προβλημάτων».
Πολλοί εκτιμούν ότι οι παραπάνω κινήσεις δεν καθορίζονται μόνο από την ευαισθητοποίηση του ΑΓΕΣ Αθ.Τσέλιου, αλλά και από την προεκλογική αγωνία του ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλου και της κυβέρνησης συνολικά, που φόρτωσε το κόστος της υποχρεωτικής στράτευσης στην λαϊκή οικογένεια υποβάλλοντας την σε έκτακτη φορολογία της τάξης των 3500-4000 ευρώ!
Όλα αυτά μένουν να αποδειχτούν. Και φυσικά θα κριθούν από φαντάρους και γονείς.
Σε κάθε περίπτωση το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ είναι εδώ. Όπως επίσης και το ιδιωτικό ΚΨΜ στο ΚΕΝ Θήβας που κατακλέβει από τους συναδέλφους 600000 ευρώ μηνιαίως, με τιμές Κολωνακίου!
Εμείς καλούμε τους συναδέλφους να κλιμακώσουμε την αγωνιστική μας προσπάθεια για το σεβασμό των δικαιωμάτων του Φαντάρου-Πολίτη με Στολή. Δυναμώνοντας την καθημερινή συνδικαλιστική μας πάλη. Με κίνημα μαζικό και μαχητικό, μέσα και έξω από τον Στρατό ενάντια στην αυθαιρεσία της ιεραρχίας, το πόλεμο και τον εθνικισμό, το ΝΑΤΟ, τον ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ και τη συμμαχία με το κράτος Τρομοκράτη Ισραήλ.
ΑΝΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΨΜ….
Μην αγοράζετε τα πανάκριβα προϊόντα. Κάντε το δικό σας φραπεδάκι και κεράστε τις υπόλοιπες σειρούλες. Βγείτε Παραπονούμενοι στην Αναφορά.
ΓΟΝΕΙΣ… διαμαρτυρηθείτε… Από τη δική σας τσέπη κλέβουν τα ευρώ, που δε περισσεύουν… Στείλτε τους μήνυμα, ότι στις εκλογές που πλησιάζουν, το ΜΑΥΡΟ θα είναι το χρώμα που θα χαρίσετε… σε Αβραμόπουλο, Σαμαρά και Βενιζέλο. Ξέρετε εσείς!"


avgi.

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο